John Carew:

- Jeg er ikke på jakt etter kjæreste

«Heimebane»-stjernen velger å nyte singellivet i ro og mak.

TRIVES: John Carew kan fortelle at han trives med livet som singel om dagen. Han avkrefter at han og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: Andreas Fadum
TRIVES: John Carew kan fortelle at han trives med livet som singel om dagen. Han avkrefter at han og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere fotballproffen John Carew (39) er på «alles» lepper om dagen, mye takket være hans berømmelige innsats som skuespiller i NRK-suksessen «Heimebane». Sesong to er like rundt hjørnet, og det er nok utvilsomt mange som gleder seg til å se ham bli Michael Ellingsen atter en gang.

Selv om det er mye på tapetet om dagen, har Carew alltid tid til en fest eller to. Han er ofte å se på arrangementer som premierer, jubileer og lanseringer, og var søndag blant gjestene på Se og Hørs storslåtte 40-årsjubileum.

Selv om stort sett alle på festen var kjendiser, kom han ikke unna en selfie eller to med flere av damene. Lilli Bendriss (72) kunne blant annet fortelle at hun synes han er Norges kjekkeste kjendis.

FÅR SKRYT: Lilli Bendriss kunne fortelle til Se og Hør at hun synes John Carew er landets kjekkeste kjendis. Foto: Tor Lindseth
FÅR SKRYT: Lilli Bendriss kunne fortelle til Se og Hør at hun synes John Carew er landets kjekkeste kjendis. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ikke på jakt

Tross tilbud i fleng, kunne den pensjonerte West Ham-spilleren fortelle at han har slått seg til ro med tilværelsen som singel.

- Singellivet er bra, det. Jeg har levd et rolig og fint liv og jobber med det jeg vil, som er skuespill. Jeg er i utgangspunktet ikke på jakt etter kjæreste, forteller han på den røde løperen.

Han kan også avkrefte at han er på Tinder, som beviser at han ikke aktivt søker kjærligheten i disse dager. Det var i november det ble kjent at John Carew og kjæresten hans gjennom to og et halvt år, Camilla Haukaas, hadde valgt å gå hver til sitt.

- Det er slutt mellom oss. Vi er fortsatt glade i hverandre, men er kommet til felles enighet om at det er best for begge å være venner - og ikke kjærester, sa Haukaas og Carew i en felles uttalelse til Se og Hør den gang.

Da Se og Hør på søndag spurte om de to hadde funnet tonen igjen, i og med at de samlet dukket opp på premieren til «Vår Beatles-hyllest: Love Is All You Need» på Chat Noir tidligere i høst. Den gang hadde de ikke tid til å svare på spørsmål, da de var for sent ute til forestillingen.

TOK MED EKSEN: John Carew tok med seg ekskjæresten Camilla Haukaas på premiere tidligere i høst. Foto: Tore Skaar
TOK MED EKSEN: John Carew tok med seg ekskjæresten Camilla Haukaas på premiere tidligere i høst. Foto: Tore Skaar Vis mer

Carew kan nå derimot avkrefte at det har oppstått varme følelser mellom duoen igjen.

- Vi er bare gode venner, smiler han.

Spiller ikke seg selv

I «Heimebane» blir seerne kjent med Michael Ellingsen gjennom familiedrama, utroskap og sjalusi. Selv syns Carew disse temaene har vært morsomt å jobbe med.

- Det er veldig gøy for meg å kunne grave i noe helt annet, og stå i utfordringer jeg ikke har selv, har han uttalt til Se og Hør.

Vis mer Vis mer

Det er kan være utfordrende å spille en karakter, spesielt når man ikke ser seg selv i den. Carew har tidligere sagt at de eneste egentlige fellestrekkene er alderen og fotballen.

- Vi har ikke så mye til felles egentlig, annet enn at vi er på samme alder og har spilt fotball. Livssituasjonen og personligheten er veldig forskjellig, sa han til Se og Hør.

Drømmer om kjernefamilie

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte Carew at han fortsatt drømmer om å få seg en kjernefamilie, slik rollefiguren hans i «Heimebane» har.

- Forhåpentligvis kommer det til å skje senere. Men nå har jeg så mange andre ting jeg ønsker å gjøre, og det tar mye av tankene, energien og fokuset mitt, sa han, og la til:

- Jeg vil være med og skape fine ting, og utvikle meg selv. Og så håper jeg det blir familie og barn etter hvert.

John Carew intervjues på etterfesten til Gullruten i Bergen. Carew snakker om fotografi-hobbyen og andre ting han driver med. Vis mer

Den tidligere fotballstjernen - og nåværende forretningsmannen - har allerede en sønn, Tyrese, som ble født i 2004. Sønnen bor i Norge sammen med moren sin, mens John til vanlig er bosatt i London.

I en årrekke var John Carew (38) en av Norges stolteste «eksportvarer», som fotballstjerne i store klubber som Aston Villa og West Ham.

De siste årene har han imidlertid prøvd seg på en mer kunstnerisk karrierevei, både som fotograf og som skuespiller.

LES OGSÅ: Skandale-stjernen skilles etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer