RASER: Vendela og Jan Thomas raste etter å ha blitt harselert i Anne-Kats nye show. Dorthe Skappel er også blant dem som har blitt gjort narr av av komidronningen.
RASER: Vendela og Jan Thomas raste etter å ha blitt harselert i Anne-Kats nye show. Dorthe Skappel er også blant dem som har blitt gjort narr av av komidronningen. Vis mer

- Jeg er ikke ondsinnet

Anne-Kat. slutter nok ikke å provosere med det første...

Publisert
SEHER.NO: Onsdag denne uken hadde humordronning Anne-Kat. Hærland (36) première på sitt nye humorshow "Gift, men ingen fanatiker".

Og komistjernen, som fikk terningskast 5 av to av landets største aviser, har ikke akkurat blitt mildere stemt mot den norske kjendiseliten de siste årene.

Torsdag ble det kjent at "Top Model"-kjendis Vendela Kirsebom (41) vurderte å gå til søksmål mot komikeren etter å ha blitt harselert med under showet.

Samme kveld ble det kjent at hun var feilinformert om hva Hærland hadde sagt til henne, og derfor trakk tilbake truslene.

Dratt det for langt?
Vendela føyer seg  inn i rekka over celebriteter som har får gjennomgå i av Hærland.

- Engelskmennene har et utsagn som er slik: "It takes one, to know one". Et menneske som lever av å skjelle ut andre, fortjener ikke min oppmerksomhet.

Dette sier Mia Gundersens fotografektemann Marcel Leliënhof (42) til Se og Hør Weekend, etter å ha blitt sammenliknet med en apekatt.

I sitt første og kritikerroste sceneshow "Jeg er ikke Dina", som hadde première i 2003, fikk blant andre Aqua-Lene Nystrøm (34) så hatten passet av Hærland. 
 
 "Hvorfor skal ikke homofile kunne adoptere når folk som Aqua-Lene får lov til å formere seg uten at noen bryr seg? " var blant det komikeren sa. 

- Relativt tjukk i huet
Humordivaen, som også har skrevet flere bøker og lansert en vinserie, har også hisset på seg "God Kveld Norge"s Dorthe Skappel (45), da hun omtalte programlederens intelligens i showet "Tatt av vinen" i 2006.  

Ifølge Adresseavisen skal Anne-Kat. blant annet ha uttalt:

"Vi trenger ikke en slankere Dorthe Skappel, vi trenger en som er smartere".

En lettere aggressiv Dorthe svarte Anne-Kat. i intervju med bladet Henne:

- Jeg synes Anne Kat. Hæland kan være relativt tjukk i huet også. Når du utbroderer seksuallivet ditt - er ikke det ganske dumt, da? Eller kjører i fylla? Hun har et oppmerksomhetsbehov, ønsker å sjokkere eller få en motreaksjon, uttalte Skappel til bladet.

Også "Rikets Røst"-reporter Pia Haraldsen (27) reagerte på Anne-Kats omtale av henne i showet.
"Hun gjør alltid en fantastisk figur oppover den røde løperen. Som premieredeltager er hun et funn! Ellers er det lite å hente. Jeg vil omdøpe spørreprogrammet hennes til "Pia gjør ting hun ikke kan",  sa komikeren om glamourreporteren. 

- Det er kjipt at hun tjener penger på å hetse andre. Jeg hever meg over det, sa Pia den gang.

"Kjæresten fra helvete"
Heller ikke Anne-Kats tidligere kjærester har fått slippe unna. Særlig prinsessegemal Ari Behn (35) har måtte tåle tøffe trøkk opp igjennom årene.

Blant annet har han blitt omtalt som "kjæresten fra helvete", i tillegg har hun mer enn antydet at han er svært dårlig utrustet nedentil.

"Ari Behn og Märtha er stadig avbildet i media, og det er klart at det er vanskelig for meg å se dem slik folk flest ser dem. Jeg vet tross alt hvordan han ser ut når det går for ham", har humordivaen også sagt.

- Jeg er ikke ond eller sadistisk
Ifølge Anne-Kat. selv er ikke meningen med utsagnene hennes å være slem, og hun angrer heller ikke på noe av det hun har sagt.

- Jeg er ikke ond eller sadistisk. De kjendisene jeg prater om, får som fortjent, har komikeren tidligere uttalt til Se og Hør. 

Dem hun mener har fortjent å få gjennomgå, er blant annet Kristin Halvorsen (48), Erna Solberg (47), Kjell Magne Bondevik (61), Jens Stoltenberg (49), Pia Tjelta (31), Kristian Valen (33), Aylar Lie (24), Valgerd Svartstad Haugland (52) og Trond Giske (41) - og kjendisstylist Jan Thomas (41).

"Jan Thomas er ikke her i kveld. Det er 20-årsgrense, så kjæresten slipper ikke inn", sa Hærland under premiereshowet denne uka.

Stylisten reagerte sterkt på det som blir sagt i showet.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe om Anne-Kat. noe mer, men nok er nok. Jeg orker ikke være Mr. Nice Guy overfor henne lenger. Hun bor i et glasshus, og bør i alle fall ikke kaste den første steinen. Selv har hun tatt så mye botox i ansiktet at halve Norge kunne landet i fjeset hennes, raser han.

- En ære å bli parodiert
Men det er ikke alle kjendiser like skeptiske overfor humordronningen.

Ifølge sexolog Esben Esther Pirelli Benestad (59) er det nemlig litt sunt å bli harselert litt med.

- Det er en ære å bli parodiert av Anne-Kat., så lenge det ikke er ondskapsfullt, sier Esben Esther til TVNorges "Spotlight".

Til tross for de sterke reaksjonene på showet, tar Anne-Kats manager, Grethe-Laila Fjelberg, hele saken med stor ro.

- Vi er bare blide og ler vi, og har ingen videre kommentar til denne saken. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å komme og se showet, sier Fjelberg til Seher.no.

Hun inviterer alle til å komme på Hærlands show.

- Det er bare å kjøpe billetter, og om det er fullt, skal jeg personlig sette inn en ekstra krakk, og servere et glass deilig Anne-Kat.-vin, sier hun.

Fjelberg smiler av oppstyret, og håper det slår positivt ut med tanke på billettsalget...

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Raser mot Anne-Kat.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer