GENERALPRØVE: Her er Tor Milde på scenen med programlederne Kathrine Sørland og Alf Gunnar "Alfie" Nilsen. Foto: TV3
GENERALPRØVE: Her er Tor Milde på scenen med programlederne Kathrine Sørland og Alf Gunnar "Alfie" Nilsen. Foto: TV3Vis mer

- Jeg er ikke ond heller

Tor Milde tror at kjendisene i Sangstjerner vil tåle tilbakemeldingene fra "Slemme-Tor".

SEHER.NO: Torsdag kveld får Tor Milde (54) sin debut som dommer i TV3s Sangstjerner, og hovedpersonen selv er mer enn klar til å ta fatt på sin "nye" rolle.


- Jeg er veldig klar. Godt forberedt, så dette tror jeg vil gå ganske bra, sier Tor Milde til Seher.no.


Tor Milde ble hentet inn som dommer i Sangstjerner fordi Anita Skorgan ikke følte hun var klar for å bli strengere mot deltakerne. Dermed ble Skorgan erstattet av "Slemme-Tor".


Den tidligere Idol-dommeren og musikkjournalisten har ingen planer om å bevisst leve opp til ryktet sitt som "Slemme-Tor", men han har ikke tenkt å skåne kjendisene for kritikk.


- Nei, jeg har ingen planer om å være slem med vilje. Jeg kommer til å være ærlig hele veien. Det er ikke en gjeng med håpefulle tenåringer som står på scenen, men en gjeng kjendiser som forhåpentligvis har litt mer selvironi og kjenner sin egen begrensing. Jeg tror de tåler å høre hva vi mener, sier han til Seher.no


- Hvis Tommy Sharif begynner å grine, så begynner jeg å le, uttalte Milde til Se og Hør tidligere denne uka.


Men selv om han ikke har planer på forhånd å bli "Slemme-Tor" igjen, innrømmer han at noen av de tidligere deltakerne kanskje bør være glade for at de ble stemt ut.


- Det er noen av de som er blitt stemt ut som jeg syntes var helt forferdelige, så de bør kanskje være glade for at de ikke er med nå når jeg kommer inn i bilder, sier han.


- Jeg synes noen av deltakerne som fortsatt er med virker bra, og jeg håper de tør å vise seg frem. Det er nok ingen av kjendisene som tar dette dødsseriøst, så jeg tror nok de tåler å høre hva jeg mener om dem.


Se Sangstjerner på TV 3 klokka 20.00 i kveld


Har du lyst til å komme backstage og hilse på kjendisene som deltar i tv-konkurransen "Sangstjerner"? Ta en titt her!