- Jeg er ikke Northugs kjæreste

Endelig snakker Paradise-Maren om kjærlighetsryktene.

AVVISER KJÆRLIGHETSRYKTENE: - Jeg kan avkrefte ryktene om at jeg er Petter Northugs nye kjæreste, sier «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
AVVISER KJÆRLIGHETSRYKTENE: - Jeg kan avkrefte ryktene om at jeg er Petter Northugs nye kjæreste, sier «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth raste i forrige uke mot TV 2-programmet «God kveld Norge», etter at det på sine nettsider koblet den nysingle langrennsløperen til «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd (21).

TV-programmet siterte anonyme kilder, som hevdet de to hadde flørtet under poker-NM i Riga, som de begge deltok i.

Ulseth reagerte sterkt på at kanalen publiserte saken, selv om verken Northug (25) eller Kallhovd hadde uttalt seg.

- Det finnes grenser for hvem Petter skal la seg injuriere av, og den grensen går nok ved «God Kveld Norge», som vi ikke regner som en journalistisk aktør. Vi kommer nok ikke til å gå videre med det her, for som sagt: Vi må ta sakene for hva de er, og det er ikke journalistikk. Jeg skjønner ikke hva de holder på med, sa Ulseth til VG.

Maren Kallhovd har til nå forholdt seg taus om saken, men avkrefter torsdag romanseryktene overfor Seher.no.

- Jeg vil ikke bekrefte eller avkrefte om jeg møtte Petter Northug i Riga, men jeg kan avkrefte ryktene om at vi er kjærester. Noe mer vil jeg ikke si om dette, sier hun.


Reportasjeleder i «God kveld Norge», Tina Falster, sa i forrige uke til VG at kanalen ikke har gjort noe galt.

- Både Ulseth, Northug og de det handler om har fått mulighet til å kommentere, avkrefte eller bekrefte. Dette kommer også tydelig frem i artiklene, sier hun til avisen.

Maren Kallhovd bekrefter til Seher.no at hun ble kontaktet av TV 2 før saken kom på trykk, men nektet å kommentere ryktene.

- Jeg har bestemt meg for å slutte og kommentere det som har med mitt privatliv å gjøre, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rachel taper på bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer