OVERSKRIFTER: Petter Northug har skapt overskrifter med pokerspillingen i LA. Ifølge 24-åringen bryr han seg imidlertid ikke om kritikken.  Foto: Reuters
OVERSKRIFTER: Petter Northug har skapt overskrifter med pokerspillingen i LA. Ifølge 24-åringen bryr han seg imidlertid ikke om kritikken. Foto: ReutersVis mer

- Jeg er ikke noen playboy

Skikongen blåser i hva folk mener om han.

SEHER.NO:  OL-kongen Petter Northug (24) har skapt overskrifter på grunn av sine mange «usportslige» påfunn den siste tiden.

I tillegg til 24-åringens omtalte pokerspill i LA, har også sponsoravtalen med Red Bull, samt en reportasje for Choice magazine, hvor han poserte på en luksusyacht med en rekke lettkledde damer, vekket oppsikt. 

Nå slår imidlertid skihelten tilbake mot kritikerne, og i et ferkst intervju med ukebladet Her og Nå forteller Northug at han blåser i hva folk måtte mene om han.

- Jeg blåser egentlig i hva folk mener. Det eneste jeg bryr meg om er trening og å bli best mulig på ski. Det at jeg spiller poker, er faktisk en psykisk avkobling for meg. Da slapper jeg av og koser meg virkelig. Det er jo bare i Norge at Red Bull og pokerspilling er omstridt. Red Bull er en fantastisk sponsor. De støtter meg og gir meg mange gode råd. Jeg angrer ikke på noe, sier Petter til ukebladet.

24-åringen, som forrige helg var tilstede under Red Bulls Cliff World Diving-arrangement i Kragerø, avviser også at han er en playboy. Til tross for det store og ganske så dristige oppslaget i Choice magazine.

- Dette var jo bare en morsom fotoshoot. At jeg er en playboy, er bare tull. Jeg tror alle som kjenner meg vet at jeg ikke er noen playboy. Jeg er en vanlig gutt fra Meråker som liker å gå fort på ski, sier han.

Petter er for tiden lykkelig forelsket i sin kjæreste, friidrettsutøveren Rachel Nordtømme (20), og har tidligere uttalt at det er veldig kjekt å være sammen med en som jobber i samme bransje.

- Det er fint at hun er i samme bransje, for på denne tiden av året trener vi for eksempel sammen. Vi er god match, hun skjønner hvor mye tid jeg må bruke på idretten. Og det er ekstremt viktig at den jeg er sammen med har forståelse for at jeg er borte 220 dager i året, og at når jeg er hjemme så er fokuset å hvile, slappe av og gjøre seg klar til å reise ut igjen, har skihelten sagt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Fikk fem strippere i gave