- Jeg er ikke naturlig tynn

Beyonce angrer på hvordan hun mistet babyvekten.

SEOGHØR.NO: Beyonce og ektemannen Jay-Z ble i fjor foreldre for første gang, og stjerneparet fikk datteren Blue Ivy.

Nå forteller Beyonce om hvor hardt hun måtte jobbe for å gå ned i vekt etter fødselen. Den 31 år gamle popstjernen la på seg 25 kilo under graviditeten. Sangeren forteller også at hun angrer på det presset hun la på seg selv på å komme tilbake til matchvekten så kort tid etter fødselen.

- Jeg hadde ikke lang tid på meg til å gå ned i vekt. Jeg hadde planlagt en konsert tre måneder etter fødselen, noe som jeg aldri kommer til å gjøre igjen! forteller Beyonce til amerikanske Shape magazine.

- Jeg er ikke en person som er naturlig tynn. Jeg er en som må jobbe hardt for å holde kroppen min i form.

Men den tidligere Destinys Child-frontfiguren insisterer på at kvinner burde akseptere sin egen kropp og heller fokusere på helse enn tallet på vekten.

- Det er ikke meningen at alle skal være like. Vær sunn og ta vare på deg selv, men vær glad i alle de små tingene som gjør at du er du.

Beyonce gikk raskt ned i vekt ved hjelp av «cardio dance», noe som er treningstimer med intensiv dans. Sangeren avslører også at hun mistet 80 prosent av babyvekten ved å kutte ned på favorittmaten som blant annet er pasta.

- Jeg spiste en veldig lav-karbo diett. Jeg holdt meg unna rødt kjøtt og spiste masse fisk. Jeg erstattet pasta og ris med quinoa. Jeg unner meg alltid et godt måltid på søndag da jeg kan spise hva jeg vil. Vanligvis er det pizza, som er min favoritt.

LES OGSÅ:    - Vil gi datteren en bror eller søster