LIKE? Britiske tabloidaviser sammenligner stadig vekk 20 år gamle Peaches med moren, som døde av en heroin-overdose i 2000.
LIKE? Britiske tabloidaviser sammenligner stadig vekk 20 år gamle Peaches med moren, som døde av en heroin-overdose i 2000.Vis mer

- Jeg er ikke moren min

Peaches Geldof vil ikke sammenlignes med sin døde mor.

SEHER.NO: Bob Geldofs datter, Peaches (20), har fått mye oppmerksomhet i britisk presse for sitt noe utagerende partyliv.

Da Peaches kun var 11 år, mistet hun moren sin, Paula Yates, etter at hun tok en heroin-overdose, og nå har Peaches sett seg lei av at folk sammenligner henne med moren.

I et TV-intervju med programlederen Fearne Cotton, fortalte 20-åringen nylig at det ikke stemmer at hun går i morens fotspor.

- Jeg prøver ikke å herme etter moren min, selv om jeg er ung og går ut på byen, uttalte hun i intervjuet ifølge Showbiz.

20-åringen har på kort tid blitt en av Storbritannias største kjendiser, både på grunn av sin motesans, modellkarriere, men først og fremst festing - men mener festingen ikke kan sammenlignes med morens problemer.

- Man kan ikke sammenligne festing med noen som hadde seriøse problemer som det. Det passer bare ikke. Men for all del, sammenlign gjerne programleder-ferdighetene og skrivingen min med hennes.

Yates var en anerkjent britisk TV-personlighet ogskribent, og det er tydelig at Peaches så opp til moren.

- Bortsett fra problemene hennes med avhengighet - som ikke er noe å se opp til – var hun en fantastisk kvinne. Hun var som en lyspære som lyste opp overalt. Hun hadde denne kvaliteten, som var så annerledes fra alle andre, det var en fantastisk ting.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Peaches gift, igjen?