RAMMES AV FARSKAPSRYKTER: Evan Ross har den siste tiden blitt rammet av en rekke rykter som sier at Michael Jackson er hans egentlige far. Selv ler han av rykteflommen.
RAMMES AV FARSKAPSRYKTER: Evan Ross har den siste tiden blitt rammet av en rekke rykter som sier at Michael Jackson er hans egentlige far. Selv ler han av rykteflommen.Vis mer

- Jeg er ikke Michaels sønn

Norske Evan Ross avviser ryktene.

SEHER.NO: 20 år gamle Evan Ross er kjent som sønn av avdøde Arne Næss jr. og popstjernen Diana Ross.

Men på flere internettforum raser det ifølge Her og Nå flere rykter om at den egentlige faren til Evan - som for tiden forsøker å slå igjennom som skuespiller i Hollywood - var den avdøde popstjernen Michael Jackson.

Mange fans mener likheten mellom "Thriller"-sangeren og Evan er slående.

I tillegg var Diana Ross (65) en nær venn av Michael så lenge han levde. I testamentet som "The King of Pop" etterlot seg, utnevnte han Diana til verge for sine tre barn, dersom hans mor Katherine ikke kunne eller ville ta hånd om dem.

Selv ler imidlertid Evan Ross bare av ryktene.

- Selv i denne filmen, da håret mitt var langt, snakket folk om at alt er mulig - at jeg er Michael Jacksons sønn, he-he. Jeg elsker Michael, det er familie, men jeg er selvsagt ikke hans sønn, sier Evan i et intervju med nettstedet Bet.com i forbindelse med hans nye film "Life is Hot in Cracktown".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Noor falt for produsenten