<strong>TREKKER SEG TILBAKE:</strong> I et nylig intervju innrømmer George Clooney at han ikke lenger prioriterer skuespillerkarrieren. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: I et nylig intervju innrømmer George Clooney at han ikke lenger prioriterer skuespillerkarrieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

George Clooney:

- Jeg er ikke mannen som trekker damer lenger

Den verdenskjente skuespilleren George Clooney innrømmer at han nedprioriterer skuespillerkarrieren.

Publisert

(Se og Hør): George Clooney (56) er blant verdens mest ettertraktede menn, og er kjent som en av verdens beste skuespillere.

Likevel har han ikke vært å se på skjermen siden 2016, da han spilte Lee Gates i filmen «Money Monster».

I et intervju med The Sunday Times innrømmer 56-åringen at skuespill ikke er hans største prioritet lenger.

- Jeg har drevet med skuespill i lang tid nå, og du vet, jeg er 56 år nå. Jeg er ikke mannen som trekker damer lenger, fortalte den berømte skuespilleren.

For George var nemlig skuespill en jobb som forsørget ham, men nå som han har solgt sitt tequila-firma for milliarder av kroner, trenger han ikke penger lenger. Likevel er det noen roller som kan friste.

- Hvis noen hadde fått rollen som Paul Newman i filmen «The Verdict», ville jeg hatt den, men det er ikke så mange av de, sa han til avisen og la til:

- Jeg har penger, så jeg kan kjempe for å lage de filmene jeg vil lage. Hvis du ser på hvilke filmer jeg har spilt i de siste 15 årene, ville ikke de blitt laget hvis ikke jeg var med.

Saken fortsetter under:

<strong>REGISSØR:</strong> I det siste har George Clooney også bemerket seg bak bak kamera, hvor han han regissert filmen «The Suburbicon». Foto: NTB Scanpix
REGISSØR: I det siste har George Clooney også bemerket seg bak bak kamera, hvor han han regissert filmen «The Suburbicon». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tvillingfar

I flere år har den verdensberømte skuespilleren vært å se i rampelyset, både foran og bak kamera, men den siste tiden har både han og kona Amal Clooney holdt en lav profil, mens de har hatt helt andre ting å tenke på.

I februar kunne nemlig den kjente duoen dele den gledelige nyheten om at de ventet barn sammen.

Nyheten kom som et sjokk på de fleste, etter som George tidligere har vært åpen om at han ikke hadde muligheten til å bringe genene sine videre.

I juni kunne imidlertid den lykkelige duoen ønske sine aller første barn velkommen til verden da Amal fødte tvillinger - en gutt og en jente.

- Legen sa «Vel, det er én», og jeg sa «Bra», og da sier han, «Og der er det en til», og da sa jeg bare «Hva?». Vi bare satt der og stirret på et ark han ga oss, og jeg tenkte at det måtte være en feil, uttalte han til Hollywood Reporter den gang.

Saken fortsetter under:

<strong>SLITEN:</strong> George og Amal Clooney giftet seg i 2014. Her er det berømte paret sammen på rød løper tidligere i år da Amal viste frem den gravide magen for første gang. Foto: NTB Scanpix
SLITEN: George og Amal Clooney giftet seg i 2014. Her er det berømte paret sammen på rød løper tidligere i år da Amal viste frem den gravide magen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ella og Alexander kom til verden i London, på St. Mary's Hospital, det samme sykehuset som barna til prins William (35) og hertuginne Kate (35), prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), ble født.

George Clooney skjønte i lang tid før fødselen at han skulle bli pappa, men det var først da tvillingene hadde kommet til verden, at det gikk opp for ham at han virkelig var blitt forelder.

Et helt nytt liv

Under årets Toronto Filmfestival i Canada, som gikk av stabelen tidligere i år, dukket George opp alene for første gang siden tvillingene kom til verden.

Til Daily Mail kunne den nybakte pappaen avsløre at dette var første gang han var ute uten barna, og skrøt hemningsløst av sine to små.

- De gråter nesten aldri. Jeg gråter mer enn dem. Jeg gråter fire ganger om dagen jeg, fortalte han til nettsiden.

George fortalte nemlig at han for tiden får veldig lite søvn.

- Jeg ble tatt på senga over hvor mye mer det er å gjøre med tvillinger. Det er dobbelt arbeid, og har bare så vidt begynt, for disse to tomskallene vet ikke engang at jeg eksisterer ennå, spøkte han.

- De elsker Amal

Det var imidlertid ikke kun tvillingene som fikk skryt av den stolte pappaen på den rød løperen.

Til Daily Mail fortalte nemlig George hvor takknemlig og stolt han er av sin kone.

- Jeg beundrer virkelig min kone. Hun ammer hele tiden og får omtrent to timer søvn mellom slagene. Og kjærligheten de har for henne er vakkert å se, fortalte han.

ÅPNER OPP: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom forteller om møtet med verdensstjernen George Clooney, og avslører at hun valgte en annen mann foran ham. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Kris Jenner nektet å svare på gravid-spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer