SKILLES: Etter fem års ekteskap, har modellen Adrianne Curry og hennes ektemann Christopher Knight bestemt seg for å skilles. Foto: Stella
SKILLES: Etter fem års ekteskap, har modellen Adrianne Curry og hennes ektemann Christopher Knight bestemt seg for å skilles. Foto: Stella Vis mer

- Jeg er ikke lykkelig hjemme

Toppmodellen avslørte ekteskapsproblemer på radio. Nå er skilsmissen et faktum.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske modellen Adrianne Curry (28) - som i 2003 vant den amerikanske versjonen av TV-serien «Top Model» - vakte tidligere denne månede oppsikt da hun i et radiointervju avslørte at hun ikke var lykkelig gift.

Curry - som ofte legger ut lettkledde bilder av seg selv på nettstedet Twitter, sa ifølge UsMagazine.com at hun brukte nettstedet som avkobling, og at hun har kjøpt seg sex-hjelpemidler for å erstatte mangelen på sengekos med ektemannen Christopher Knight.

Christopher Knight er kjent som skuespiller fra TV-serien «The Brady Bunch», som ble en hit på 1970-tallet.

Nå bekrefter en talsmann for paret at de to har bestemt seg for å skilles etter fem års ekteskap.

- De ble enige om at de trenger litt perspektiv for å vurdere partnerskapet. De elsker hverandre fortsatt, men trenger litt avstand for å vurdere fremtiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han har flere barn der ute

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer