SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Popartisten Ke$ha (t.v.) avviser overfor Rolling Stone alle ryktene om at hun er lesbisk. Her leker hun på en strand i Australia med en venninne i mars. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE MOT RYKTENE: Popartisten Ke$ha (t.v.) avviser overfor Rolling Stone alle ryktene om at hun er lesbisk. Her leker hun på en strand i Australia med en venninne i mars. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke lesbisk

Popstjernen slår tilbake mot ryktene.

SEHER.NO:  Popartisen Ke$ha (23) gjør for tiden stor suksess med låten «Tik Tok», på hitlister verden over.

Men i kjølvannet av suksessen har den amerikanske sangerinnen blitt omigitt av rykter om at hun skal være lesbisk. Nå slår hun tilbake mot ryktene i bladet Rolling Stone.

 «I've kissed girls before. But my preference is a wiener», sier hun til bladet.

Ke$ha - som egentlig heter Kesha Rose Sebert - hevder imidlertid at hun vanskelig for å stole på menn etter å ha blitt sviktet av sin forrige kjæreste.

- Min siste kjæreste knuste hjertet mitt i en million biter. For at jeg skal involvere meg med en fyr på nytt, må han være som den gjenoppståtte Messias, sier hun til Rolling Stone ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg har hatt sex med flere jenter