Foto: Stella Pictures
Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke lenger redd for alderen

Charlize Theron sier hun først begynte å slappe av etter at hun rundet 30.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Charlize Theron (39) er ikke bare et av filmbyens største navn, hun regnes også som en av verdens vakreste kvinner.

Nå åpner den blonde skjønnheten seg om presset kvinner i dag opplever om å måtte forholde seg unge for å fremdeles være attraktive.

I dag ser Oscar-vinneren selv på alder bare som et tall, men det har ikke alltid vært sånn for henne heller.

- På lik linje med mange andre, så dømte jeg kvinner etterhvert som de ble eldre. Vårt samfunn er slik at kvinner føler seg som avskårne blomster som etterhvert vil begynne å henge med hodet. Nå innser jeg at det ikke er slik. Vi kan feire hver eneste alder, forteller hun i et intervju med W magazine.

Saken fortsetter under bildet.

GAMLE VENNER: Det begynte som et godt vennskap og utviklet seg til å bli et romantisk kjærlighetsforhold mellom Hollywood-skuespillerne Charlize Theron og Sean Penn. Foto: Stella Pictures
GAMLE VENNER: Det begynte som et godt vennskap og utviklet seg til å bli et romantisk kjærlighetsforhold mellom Hollywood-skuespillerne Charlize Theron og Sean Penn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viktig å nyte livet

Hun kommer også med en oppfordring til alle 20-åringer som er livredde for å eldes.

- Ikke få et nervøst sammenbrudd og ikke drikk for mye Chardonnay. Å bli eldre er ikke så verst.

- Faktisk så er jeg litt av en alkoholiker selv, men vær så snill å ikke bekymre dere, ler hun.

Theron, som er har vært kjæreste med skuespillerveteranen Sean Penn (54) det siste året, vet også hva slags råd hun ville gitt til seg selv som 20-åring.

- Jeg ville bedt meg selv om å roe meg ned. Jeg var alltid så travel. Det føltes som om tiden var i ferd meg å løpe fra meg. Nå som jeg er eldre, så vet jeg at jeg ikke går glipp av noe. Nå går jeg hjem, og det føles kjempe deilig.

- Da jeg ble 30 innså jeg at jeg ikke trenger å gjøre alle til lags. Jeg kunne faktisk nyte livet - noe som ikke er så fryktelig i det hele tatt, forklarer hun.

I 2012 adopterte Charlize, som er aktuelle med de tre filmene Mad Max, Dark Places og The Last Face dette året, sønnen Jackson (3) alene, og hun sier morsrollen også hjalp henne å se på livet i et annet lys.

- Å velge å bli mamma sent i 30-årene var en veldig bra ting for meg. Det har gitt meg et nytt perspektiv.

ELSKER MAMMAROLLEN: For tre år siden adopterte Charlize en sønn som alenemor. Foto: Stella Pictures
ELSKER MAMMAROLLEN: For tre år siden adopterte Charlize en sønn som alenemor. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Theron stjal oppmerksomheten på Dior-show