- Jeg er ikke lenger redd for å gå i bikini

TV-reporter Katie Piper har fått tilbake selvtilliten etter syreangrepet i 2008.

TILBAKE: Den tidligere modellen har nått fått tilbake selvtilliten og er klar for en ny jobb som programleder på den britiske TV-kanalen Channel 4. Der skal hun hjelpe andre mennesker med å vinne tilbake sin egen selvtillit. Foto: Stella Pictures
TILBAKE: Den tidligere modellen har nått fått tilbake selvtilliten og er klar for en ny jobb som programleder på den britiske TV-kanalen Channel 4. Der skal hun hjelpe andre mennesker med å vinne tilbake sin egen selvtillit. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere modellen og TV-verten Katie Piper overlevde i 2008 et fryktelig angrep da en mann angrep henne med syre, noe som senere har ført til at Piper måtte gjennomføre mer enn 40 operasjoner og hudtransplantasjoner.

Men etter flere år, der Katie har prøvd alt for å få tilbake sitt vakre utseende, forteller hun nå til avisen The Sun at hun ikke lenger bryr seg om hun er perfekt eller ikke.

Nå er hun mer opptatt av at alle kvinner skal føle seg trygge på seg selv, og har startet i en ny jobb som skjønnhetsekspert for TV-kanalen Channel 4 sammen med Gok Wan.

- For et par år siden trodde jeg aldri at jeg noensinne igjen ville ha et intimt forhold til noen andre eller gå i bikini offentlig igjen. Men da jeg dro på ferie til Portugal sammen med kjæresten min forrige måned, brukte jeg den aller minste og mest avslørende bikinien jeg noensinne har hatt! 

Piper vil nå hjelpe andre kvinner og menn til å få tilbake sin egen selvtillit.

- Det er mulig for alle, uansett hva som har hindret de tidligere, å føle seg vel med seg selv. Etter jeg ble brent (av syren) fikk jeg mange arr. Men nå som jeg nesten er 30 år, bryr jeg meg ikke lenger om disse tingene. Jeg kan ikke forandre det, så jeg går bare videre.

Men det er ikke bare fysiske og synlige arr Piper vil behandle. Hun mener det psykiske arr er vel så viktig å komme til bukt med som fysiske skader.

- Mange mennesker har usynlige arr som man ikke alltid legger merke til, men de har fremdeles problemer og de problemene er like relevante som de andre. Også før jeg ble angrepet hadde jeg ting jeg ikke likte ved meg selv. Jeg syns jeg var for kort og pæreformet. Jeg henger meg fremdeles opp i disse tingene noen ganger, men det er en del av det å være et menneske.

- Jeg gleder meg til å dele min historie og være til hjelp for andre mennesker, avslutter Piper til The Sun.

LES OGSÅ: - Kommer til Norge for å finne en kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer