GIR SEG IKKE: Oddvar Stenstrøm har ikke tenkt til å bruke de kommende årene på bleieskift og barnebarn. Programlederen føler han fortsatt har mye å tilby. Foto: Stella Pictures
GIR SEG IKKE: Oddvar Stenstrøm har ikke tenkt til å bruke de kommende årene på bleieskift og barnebarn. Programlederen føler han fortsatt har mye å tilby. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke kommet i bestefarmodus ennå

Oddvar Stenstrøm har ennå ikke sittet barnevakt for sine fire barnebarn.

SEOGHØR.NO: TV 2-profilen Oddvar Stenstrøm (67) har hatt en lang og innholdsrik karriere på TV-skjermen. 

Stenstrøm var med på å stifte TV 2 i 1991, da han ble hentet inn fra nyhetsredaktørjobben i Aftenposten, og var med på å sikre den reklamefinansierte kanalen konsesjon. 

Etter årets valgsendinger er programlederens tid i kanalen over, men noen pensjonisttilværelse sammen med barnebarna er ikke i Stenstrøms tanker. 67-åringen har faktisk enda ikke sittet barnevakt for sine fire barnebarn.

- Jeg har ikke gjort det så langt. Men jeg er ikke kommet i bestefarmodus ennå. Det kan også ha noe å gjøre med at jeg har en sønn som er 21 år og som først har flyttet hjemmefra nå nylig. Men jeg tror barnebarna liker meg for det, forteller Oddvar til VG.

67-åringen har nå planer om å starte sitt eget firma. Etter mange år i mediebransjen, mener Stenstrøm at han har mye å tilby. Dermed blir det ikke tid til å hente barnebarna i barnehagen riktig enda. 

- Aldri. Men det gjorde jeg heller ikke med egne barn heller. Da de var små fikk vi aldri plass i barnehage, så da måtte vi bruke svart dagmamma. Men jeg har skiftet bleier, kanskje to-tre ganger, innrømmer programlederen overfor VG.

LES OGSÅ:  Stenstrøm ble rundlurt under direktesending