- Jeg er ikke komfortabel med kroppen min

Kim Kardashians selvtillit har rast etter at hun ble gravid. Se video med gravid-antrekkene hennes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er gravid med sitt første barn, med rapperen Kanye West, og har slitt med å finne klær til sin voksende kropp. 

32-åringen får stadig kritikk for sine klesvalg.Kim har kledd seg i alt fra tettsittende skinnskjørt til flaggrende bohemkjoler og mange har ment at hun sliter med å bli komfortabel med sin nye figur.

Flere moteeksperter har hevdet at Kardashians antrekk får henne til å se større ut enn hun egentlig er. Dette har fått flere medier til å spekulere i om hun veier rundt 90 kilo, men Kim selv hevder hun veier litt over 60 kilo. 

Nå har 32-åringen åpnet opp om hennes egne motevalg under graviditeten under et intervju med Grazia magazine. Der innrømmer hun at det nå har gått så langt at hun ofrer stilen for at det skal være komfertabelt.

- Det er slik jeg alltid har gått kledd. Akkurat nå tar jeg på meg det som passer.

- Kourtney advarte meg om at når jeg ble gravid ville folk ha enda flere meninger om meg enn før. Nå forstår jeg hva hun mente.

Da realitystjernen ble spurt om hun har klart å bevare selvtilliten under graviditeten svarer Kardashian enkelt og greit:

- Nei.

Kim har også måtte droppe sine elskede høye hæler, siden føttene er oppsvulmet og vonde.

- Legen min har sagt at jeg må ta vare på føttene mine. Så jeg har nettopp bestillt et par lave pumps. Favorittskoene mine passer ikke lenger. Da jeg landet på flyplassen med de her om dagen var en av stroppene hoppet av, da jeg skulle sette den fast igjen fikk jeg den ikke en gang rundt ankelen.

Kim skal ifølge avisen Daily Mail være aktuell som den nye talspersonen for slankefirmaet Weight Watchers. Kims mor Kris Jenner skal jobbe med en avtale verdt nærmere 30 millioner kroner. 

Men Kim, som tidligere har blitt advart av legen sin om å fortsette det ekstreme treningsopplegget etter nesten-aborten tidligere i år, skal være bekymret for at hun skal bli presset for hardt for å gå ned de 20 kiloene hun har lagt på seg under graviditeten.

- Kim er bekymret over å gå ned minimum 20 kilo på syv måneder. Hun syns det er vanskelig å gå ned i vekt og vet at hun etter fødselen vil være for knust til å ha fullstendig fokus på dietten og trening. 

Se video av Kim øverst i toppvinduet og bildespesial av Kardashians mammamote nederst i saken!

LES OGSÅ:  Endelig får hun skryt for stilen 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer