IKKE GIFTEKLAR: - Jeg må studere noen år og bli litt etablert på den fronten først, sier Aylar Lie, som med det ikke ønsker å inngå noe ekteskap med det første. Foto: Stella
IKKE GIFTEKLAR: - Jeg må studere noen år og bli litt etablert på den fronten først, sier Aylar Lie, som med det ikke ønsker å inngå noe ekteskap med det første. Foto: Stella Vis mer

- Jeg er ikke klar for å gifte meg

«Skal vi danse»-stjernen føler seg fortsatt som et barn... Se video!

Publisert
Se video med Aylar Lie nederst i saken!

SEHER.NO: Under lørdagens store «Skal vi danse»-finale skulle det vise seg at det var komiker Åsleik Engmark og hans dansepartner, Nadya Khamitskaya, som gikk helt til topps i programmet. Dermed beseiret Åsleik sin finalekonkurrent Aylar Lie (26), som denne høsten har danset med Egor Filipenko.

Nederlaget til tross, Aylar hang ikke med hodet etter finaletapet.

- Vi har gitt alt. Det har vi forsåvidt gjort de siste månedene også. I dag har vi bare kost oss, jeg har tatt det med knusende med ro hele uka - jeg føler bare at det er så utrolig stort å få danse i finalen mot en dyktig dansekonkurrent. Det har vært en seier for meg hele veien. Jeg kunne selvfølgelig ønske at jeg hadde vunnet, men det er en personlig seier for meg uansett, sier hun til Seher.no.

Det er også grunnen til at hun felte litt tårer på bakrommet under lørdagens show.

- Ja, det er derfor jeg begynte å felle en tåre eller to der inne. Jeg klarer liksom ikke å skjule følelsene. Jeg synes det er kjempestort.

Med seg i salen under helgens finalesending hadde Aylar kjæresten, Ozan Özerk. Men den norske artisten var hemmelighetsfull når Seher.no spør henne om hva kjæresten syntes om det hun presterte på parketten. 

- Jeg ønsker ikke kommentere noe som handler om ham. Han ønsker å holde seg utenfor alt som har med media og mitt liv i rampelyset å gjøre. Og det skal jeg respektere, sier hun.

- Når skal dere gifte dere, Aylar?

- He he, ingen kommentar. Jeg er bare barnet ennå føler jeg, jeg er ikke helt gifteklar ennå. Jeg må studere noen år og bli litt etablert på den fronten først, forteller 26-åringen, som begynte på medisin grunnfag tidligere i år.

Midt under finaleuka maktet hun å ta en eksamen. Nå skal hun bruke tid på å ta igjen noe av skolearbeidet som har gått tapt som en følge av deltagelsen i «Skal vi danse».

- Det skal egentlig bli ganske godt å komme tilbake til det gamle livet. Det har vært veldig, veldig morsomt å være med på dette, men det skal også bli godt å få tilbake det gamle livet og få litt mer tid til venner og familie. For nå har jeg levd i en liten danseboble i fire måneder. Det skal bli gøy å se at bobla sprekker, sier Aylar Lie til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Aylar holdt sykdom skjult  

Se video med Aylar Lie her:[obj:media:9208]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer