IKKE BEREDT: Skuespiller Kate Hudson har ett barn fra før, men den høygravide stjernen er ikke forberedt på den nært forestående fødselen. Hun og forloveden Matt Bellamy venter sitt første barn om få uker.  Foto: Stella  Pictures
IKKE BEREDT: Skuespiller Kate Hudson har ett barn fra før, men den høygravide stjernen er ikke forberedt på den nært forestående fødselen. Hun og forloveden Matt Bellamy venter sitt første barn om få uker. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke klar for å føde

Hollywood-stjernen synes graviditeten har gått altfor fort...

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Kate Hudson (32), som tidligere denne uken avslørte at hun har fått en forlovelsesring av kjæresten og Muse-vokalisten Matt Bellamy (32), føler seg derimot ikke klar for å få barn igjen.   

Den høygravide stjernen er bare noen få uker unna termin, men hun synes graviditeten har gått altfor fort. Skuespilleren har fra før av sønnen Ryder (7) fra ekteskapet med eksmannen Chris Robinson (44). Likevel skulle hun ønske fødselen lå lenger frem i tid.

- Vi begynner å nærme oss, fødselen er bare noen uker unna. Den er så nære at jeg snart ikke får fly lenger. Jeg føler meg ikke forberedt, jeg kan ikke tro hvor fort det har gått, innrømmer hun overfor talkshowverten David Letterman ifølge ContactMusic.

Hun og rockeforloveden har vært sammen i omtrent ett år, og den sjarmerende blondinen er overrasket over hvor fort hun falt for Bellamy. Skuespilleren avslører nemlig at hun nøt singellivet til det fulle før hun møtte den britiske musikeren.

- Jeg var så glad for å være singel. Og det er selvsagt akkurat da man møter en utrolig mann. Og før man vet ordet av det, er man plutselig gravid! forteller hun videre i intervjuet.

Og selv om hun ikke føler seg klar for fødselen, er hun i det minste svært fornøyd med at det er Bellamy som er den vordende barnefaren. 

- Han er en herlig, herlig mann, engelsk gutt, musiker, og han er utrolig. Jeg føler meg veldig heldig, forteller Hudson, som tror hun venter en liten jente denne gangen.

Kate Hudon var gift med The Black Crowes-vokalisten Chris Robinson fra 2000 til 2007. De har delt foreldrerett for sønnen Ryder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg går med voksenbleie   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer