HAR MISTET JOMFRUDOMMEN: Nick Jonas klarte ikke å vente med å ha sex til etter at han giftet seg. Foto: Stella Pictures
HAR MISTET JOMFRUDOMMEN: Nick Jonas klarte ikke å vente med å ha sex til etter at han giftet seg. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke jomfru lenger

Nick Jonas brøt sitt eget løfte om å avstå fra sex før ekteskapet.

SEOGHØR.NO: Nick Jonas (22) ble verdenskjent gjennom popgruppen «The Jonas Brothers» sammen med brødrene sine Kevin (27) og Joe Jonas (25).

Trioen gjorde tidlig en stor sak ut av at de var gode kristne som ville avstå fra sex før ekteskapet, og de brukte til og med egne «renhetringer» for å bevise sin avholdenhet.

Selv om Nick er stolt av sitt tidligere standpunkt, avslører han nå at han har debutert seksuelt.

- Jeg synes det var en viktig del av barndommen min. Jeg vokste opp og fant ut hva som var viktig for meg og mitt eget trossystem. Nå er jeg komfortabel med meg selv og hvem jeg er, og jeg er blitt voksen på alle mulige måter, sier han til programleder Wendy Williams, ifølge Contactmusic.com.

Etter svaret presser TV-verten ham ytterligere og spør om han fremdeles er jomfru.

- Nei, som jeg sa, så er jeg voksen på alle måter og jeg er komfortabel med hvem jeg er.

Gikk hver til sitt

22-åringen er for tiden kjæreste med modellen Olivia Culpo (22), men han røper ikke om det var til henne han mistet jomfrudommen.

Tidligere har han vært sammen med den australske sangstjernen Delta Goodrem (30).

«The Jonas Brothers» startet i 2005 og slo for alvor gjennom i TV-filmen Camp Rock tre år senere. Gruppen har gitt ut fire studioalbum og brødrene har også gitt ut flere soloprosjekter hver for seg.

I oktober i fjor avslørte de at de skulle oppløses.

POPULÆRE: Brødrene Nick, Joe og Kevin Jonas har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk.  Foto: Fame Flynet
POPULÆRE: Brødrene Nick, Joe og Kevin Jonas har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk. Foto: Fame Flynet Vis mer

 

LES OGSÅ: En av disse er verdens mest sexy mann