<strong>FLYTTET FRA HVERANDRE:</strong> For omlag to måneder siden ble det kjent at Linni Meister og ektemannen Bernhard Berntzen hadde bestemt seg for å bo i to ulike leiligheter. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FLYTTET FRA HVERANDRE: For omlag to måneder siden ble det kjent at Linni Meister og ektemannen Bernhard Berntzen hadde bestemt seg for å bo i to ulike leiligheter. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Jeg er ikke interessert i å finne meg en ny mann

Linni Meister om livet etter bruddet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar ble det kjent at Linni Meister (25) og ektemannen Bernhard Berntzen hadde flyttet fra hverandre.

- Det er ikke mer dramatisk enn at vi skal ha to leiligheter og bytte på å bo litt her og litt der i en periode. Jeg tror det er sunt for forholdet vårt, sa hun til bladet Kamille Mor & Barn.

Da nyheten for alvor ble spredd, ville hun ikke uttale seg om hva som skjedde i forholdet, annet enn at folk måtte følge med på sesong to av «Linni» på TV2 Bliss.


I helgen kunne imidlertid Linni avsløre at det er slutt mellom henne og Bernhard. Og nå innrømmer hun at hun ikke er på utkikk etter ny kjæreste.

- Jeg er ikke interessert i å finne meg en ny mann. Den eneste mannen i mitt liv er min sønn Dennis Michael, sier hun til Her og Nå.Denne uken er hun aktuell i «4-stjerners middag» på TVNorge.

I helgens VG, snakket Linni også om livet som singel. Paret møttes for omtrent tre år siden og giftet seg i Las Vegas i fjor sommer. Men nå innrømmer Meister at en skilsmisse vil være unødvendig.

- Bryllupet ble aldri registrert i Norge, siden vi aldri kom oss til Tinghuset i Norge og ordnet med papirene. Så det ble aldri gyldig, avslørete Linni overfor VG.


Et ekteskap som er ugyldig i Norge kan sikkert være praktisk, spesielt når forholdet deres heller ikke har vært bare bra i en lengre periode.

- Det fungerte ikke mer, rett og slett. Vi har hele tiden vært uenige i ganske mye, og jeg har vel egentlig sett etter et eget sted å bo gjennom halve forholdet vårt, sa hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Linni pryder Morgan Kane-cover 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer