PIKENES JENS: «X-Factor»-kjendisen Atle Pettersen er en kjekkas, men 21-åringen har ikke tid til noen kjæreste. Her på Vixen Blog Awards i Oslo i februar. Foto: Stella Pictures
PIKENES JENS: «X-Factor»-kjendisen Atle Pettersen er en kjekkas, men 21-åringen har ikke tid til noen kjæreste. Her på Vixen Blog Awards i Oslo i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke homofil

Men «X Factor»-Atle har uansett ikke tid til kjæreste...

Publisert
SEHER.NO: Atle Pettersen (21), som kom på andreplass i TV2-programmet «X-Factor» i fjor, har hørt ryktene svirre siden han ble TV-kjendis i høst.

Og ryktene har spesielt gått om kjekkasens seksuelle legning...

- Jeg har lest om det her og der på nettet, men nei, jeg er ikke homofil, sier 21-åringen til Se og Hør.

Metallvokalisten, som nylig tok en svær ryggtatovering, som Se og Hør weekend har bilder av, er for tiden singel. Men han lengter ikke etter noen kjæreste av den grunn.

- Jeg slapper av med det der. Dessuten er det vanskelig med tid. Det er så mye som skjer, og nå skal jeg jo til USA også, sier han.

Den unge artisten er nemlig snart på vei til Los Angeles, der han skal i møter med den amerikanske manageren sin. Studiene i spesialpedagogikk er dermed lagt på hylla så lenge...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er aldri redd  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer