- Jeg er ikke homo!

Petter Pilgaard slår tilbake mot ryktene.

METROSEKSUELL: Pilgaard har aldri lagt skjul på at han er opptatt av klær og utseende.  Foto: TV3 Odd Steinar tøllefsen.
METROSEKSUELL: Pilgaard har aldri lagt skjul på at han er opptatt av klær og utseende. Foto: TV3 Odd Steinar tøllefsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var Benedicte Valen (20) og Petter Pilgaard (29) som gikk til topps i den populære realityserien "Paradise Hotel" på TV3 forrige torsdag.

Petter, som har hele veien vært stemplet som favoritt blant konkurrentene, har de siste ukene opplevd at det har svirret rykter om hans seksuelle legning på diverse bloggforum, nettmøter og i siste utgave av gratisavisen Natt & Dag.

Til ukens Her og Nå slår 29-åringen tilbake mot homoryktene.

- Jeg tror faktisk ikke folk i bygde-Norge er vant til en metroseksuell type som meg. I hvert fall ikke folk utenfor ring 3 i Oslo - som jeg holder meg mest mulig innenfor, sier Pilgaard til bladet.

- At jeg er homo, det kan jeg avkrefte på det sterkeste.

Pilgaard har rukket å bli uhyre populær etter realitysuksessen, og selv har 29-åringen uttalt at han ikke aner hvorfor folk er så glad i han.

- Jeg er bare meg selv, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så interessant, sa han til Se og Hør i forrige uke.

Petter er i godt selskap: Flere andre norske kjendiser har i løpet av de siste tiårene måttet tilbakevise hardnakkede rykter om at de er homofile, deriblant Arve Tellefsen, Vegard Ulvang og Jens Stoltenberg.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Rømte fra svineinfluensa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer