- IKKE "HIGH MAINTENANCE": Anna Anka er vant til å bo i eksklusive omgivelser, men sier til TV 2-programmet "Senkveld" at hun ikke ser på seg selv som en "high maintenance woman". Foto: TV3/Thomas Engström
- IKKE "HIGH MAINTENANCE": Anna Anka er vant til å bo i eksklusive omgivelser, men sier til TV 2-programmet "Senkveld" at hun ikke ser på seg selv som en "high maintenance woman". Foto: TV3/Thomas EngströmVis mer

- Jeg er ikke "high maintenance"

Anna Anka ser ikke på seg selv som noe luksusdyr.

SEHER.NO: Anna Anka har i løpet av få måneder blitt en hit både i Sverige og Norge gjennom TV-serien "Svenske Hollywoodfruer", som viser hennes luksuriøse liv i Los Angeles.

Men da Anna - som er gift med popartisten Paul Anka - torsdag ettermiddag var gjest hos "Senkveld"-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg, hevdet hun at hun ikke ser på seg som spesielt dyr i drift.

- Jeg er ikke noen "high maintenance woman". Jeg er ikke en sånn kvinne som kjøper 150 kjoler bare for å ha dem. Jeg vil ha kvalitet framfor kvantitet, sa hun i Senkveld-intervjuet, som sendes fredag kveld på TV 2.
 
Den svenske blondinen hevder imidlertid at hun har høye krav til menn.

- Jeg vil at en mann skal ta vare på seg selv, og så må han være høflig.

Anna - som for tiden holder på å spille inn TV-serien "Anna Anka søker assistent" i Sverige, hevder at hun heller ikke er så tøff sjef, som hun kan virke i "Svenske Hollywoodfruer".

- For gartnere og sånn er det stort å arbeide for kjendiser i USA, fordi de får bra betalt. Da forventer jeg også at de jobber hardt. Før dere så meg skjelle ut gartneren på TV, hadde jeg bedt ham ordne opp flere ganger, men det viste de ikke.

- Jeg belønner de som jobber hardt, men jeg vet hva jeg vil. Er du lat så sier jeg bare "You're fired", sa Anna Anka.

"Senkveld" sendes på TV 2 fredag kl. 21.40.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Jeg kan mer enn avsugninger