KUL PÅ MAGEN: Det var disse bildene som fikk babyryktene til å skyte fart. Nå benekter Nicole at hun venter barn med mannen Keith. Foto: AP/Scanpix
KUL PÅ MAGEN: Det var disse bildene som fikk babyryktene til å skyte fart. Nå benekter Nicole at hun venter barn med mannen Keith. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Jeg er ikke gravid!

Oscar-vinneren Nicole Kidman nekter for at hun skal ha barn med ektemannen Keith Urban.

Gravid eller ikke?


SEHER.NO: Pressen har lenge spekulert i om Nicole Kidman er gravid. Flere ganger har hun blitt observert i avslørende klær med kul på magen. Nå sier hun til femalefirst at  ryktene bare er oppspinn...


- Nei., jeg er ikke gravid. I den ene øyeblikket blir jeg fortalt at jeg er for tynn, og i det neste blir jeg fortalt at jeg er for tjukk - og det må være fordi jeg er gravid. Det er veldig forvirrende, sier "Cold Mountain"-stjernen i følge femalefirst.


Mannen på avrusning


I sommer giftet Oscar-vinneren seg med countryartisten Keith Urban. Kidman strålte av forelskelse, men bare fire måneder etter bryllupet snudde lykken...Keith holdt ikke løftet om å slutte med alkohol og kokain, som han ga rett før de giftet seg. Nicole tvang derfor Keith til å legges inn på avrusningsklinikken Betty Ford, hvor han fortsatt får behandling.


SEHER: Rehab - eller skilsmisse


Usanne babyrykter?


For under en måned siden meldte The National Enquirer om at Nicole var gravid i fjerde måned. Det var en anonym kilde som påstod at Keith og Nicole ventet sin førstefødte.


- Nicoles drøm har endelig gått i oppfyllelse. Hun tok to graviditetstester, og de var begge positive, fortalte kilden til avisen.


Kidman avfeier påstandene fullstendig, og sier at hun ikke vet hvorfor folk begynte å spekulere. Til femalefirst forteller hun at hun blir litt såret av ryktene, men at hun velger å le av det likevel.


- Moren min ringte meg og sa "Er du gravid?", og jeg sa "Nei, mor, du ville ha vært den første som fikk vite det". Så bare lo vi av det. Det er ikke så mye annet man kan gjøre, sier hun.


SEHER: Såret av spørsmål


Den australske stjernen adopterte barna Isabella (13) og Conor (11) da hun var gift med "Mission Impossible"-stjernen Tom Cruise.


SEHER: Keith hadde utrosex i to timer