AVKREFTER RYKTENE: Katy Perry har ingen problemer med å dele alt og ingenting med resten av verden på Twitter. Onsdag avkreftet hun graviditetsryktene med å skrive at hun for tiden har mensen... Foto: Stella Pictures
AVKREFTER RYKTENE: Katy Perry har ingen problemer med å dele alt og ingenting med resten av verden på Twitter. Onsdag avkreftet hun graviditetsryktene med å skrive at hun for tiden har mensen... Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke gravid

Nyforlovede Katy Perry slår tilbake mot graviditetsryktene.

SEHER.NO: Allerede etter tre måneder sammen fridde Russell Brand (34) til kjæresten Katy Perry (25) og fikk ja. Den siste uken startet også spekulasjonene om at Katy allerede var gravid, etter at hun sendte ut en rekke kryptiske meldinger på nettstedet "Twitter".

Nå slår 25-åringen imidlertid tilbake mot ryktene - også gjennom Twitter - og understreker at hun ikke venter barn med forloveden.

Etter å ha blitt ertet angående graviditetsryktene av Twitter-vennen Lukasz Gottwald, svarte Katy klart og tydelig.

"Du kommer til å få meg til å gråte, eller kanskje det er fordi jeg har mensen. Ja, det stemmer, jeg blør. Innse det. Bedre lykke neste gang folkens" lød meldingen som dermed setter en strek over graviditetsryktene.

Ryktene om at paret ventet barn startet etter at de var i India på kjærlighetstur i julen. 1. nyttårsdag skal Katy ha kommet med det første gravidhintet på Twitter-siden sin.

"Let me tell you 2010 is BUMPIN!", skrev hun, og fulgte senere opp med en humoristisk melding til Brand. "Jeg hører du er gravid".

Det hele toppet seg da paret besøkte en babybutikk i Nord-London på søndag.

- De besøkte butikken "Cubs" og hadde det veldig gøy. De sjekket blant annet ut alle de små babyskoene, sa en kilde til "The Sun".

Katy og Russell møttes for første gang under MTV Video Music Awards i 2008, men ble først sammen i høst. På nyttårsaften forlovet paret seg i India, og da de to ankom Heathrow Airport i London i helgen, viste Perry stolt fram sin nye forlovelsesring.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Briljerer med forlovelsesringen