- Jeg er ikke gravid

Men det er ikke utenkelig at TVNorge-Synnøve ønsker seg barn etter hvert.

VIL BLI MAMMA PÅ SIKT: - Jeg er ikke gravid på nåværende tidspunkt hvis det er det du sikter til. Men det er ikke utenkelig at jeg ønsker meg barn på sikt, smiler Synnøve Skarbø til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL BLI MAMMA PÅ SIKT: - Jeg er ikke gravid på nåværende tidspunkt hvis det er det du sikter til. Men det er ikke utenkelig at jeg ønsker meg barn på sikt, smiler Synnøve Skarbø til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Synnøve Skarbø nederst i saken!

SEHER.NO: I fjor sommer kom nyheten om at den vakre programlederen Synnøve Skarbø (39) hadde funnet kjærligheten med fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes (31) fra Drammen. I januar i år ble det kjent at de to har flyttet sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

Torsdag kom Skarbø uten samboeren da TVNorge presenterte sine programmer for høsten. Til Seher.no avslører 39-åringen at hun ikke har noen umiddelbare planer om å ta skrittet enda et steg videre, og få barn, helt ennå.
 
- Er du frekk? Jeg er ikke gravid på nåværende tidspunkt hvis det er det du sikter til. Men det er ikke utenkelig at jeg ønsker meg barn på sikt, smiler en noe ordknapp Skarbø til Seher.no.

Til høsten er den blide jenta tilbake med en ny runde av suksessprogrammet «Wipeout», der et visst antall mennesker hver uke skal prøve å komme seg gjennom en mildt sagt ellevill hinderløype.

Og Synnøve gleder seg til den nye sesongen, som byr på flere nye momenter, avslører hun.

- Løypa er ny, men de rød ballene er fortsatt med. Det som kanskje er litt forskjellig fra forrige sesong er at flere kjendiser er med i år. Blant andre Abid Raja, Tommy Sharif, Ole Klemetsen og Linda Medalen. To kjendiser er med og konkurrerer i hvert eneste program, forteller Synnøve Skarbø til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Norsk låt i «Sex-og singelliv»-film

Se videointervjuet med Synnøve Skarbø her:[obj:media:8689]