- Jeg er ikke gravid

Etter flere dager med spekulasjoner tar «Black Swan»-stjernen Mila Kunis bladet fra munnen.

IKKE FORELDRE: Disse bildene startet ryktene om at Mila Kunis venter barn. Amerikanske nettsteder mente de så en kul på skuespillerens mage, men hun har nå avvist babynyheten.  Foto: FameFlynet
IKKE FORELDRE: Disse bildene startet ryktene om at Mila Kunis venter barn. Amerikanske nettsteder mente de så en kul på skuespillerens mage, men hun har nå avvist babynyheten. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ashton Kutcher (34) og Mila Kunis (29) prøvde lenge å skjule sitt forhold fra omverdenen, men de siste månedene har det ikke vært noen tvil om at de to er et par. 

I forrige uke startet ryktene om at superstjernene venter barn sammen. Lørdag gikk paret - som begge har spilt i TV 2-serien «That 70's show» - en spasertur i Beverly Hills. Men det var ikke parets flørting som vekket mest oppmerksomhet.

Få med deg Seoghør.no Weekend TV her! 

Nettstedet Radaronline hevdet nemlig at Mila i det siste har blitt merkbart rundere rundt magen, noe de tolker som et tegn på en graviditet.

- Hun har definitivt blitt rundere rundt magen, skriver nettstedet i en kommentar.


Men nå avviser den vakre skuespilleren via sin talsmann at hun bærer Ashtons barn. 

-  Hun venter ikke barn, sier Kunis' pressetalsmann til Us Magazine. 

Det er ingen tvil om at Ashton og Milas forhold har blitt seriøst den siste tiden, til tross for at Kutcher fortsatt er gift med eksen Demi Moore. Hun skal være svært sjalu på Mila, og skuespillerens venner frykter nå at hun skal få et tilbakefall og igjen legges inn til behandling på avvenningsklinikk.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjenner du henne igjen?   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer