- Jeg er ikke gravid, jeg har spist for mye

Alyson Hannigan slår tilbake mot graviditetsryktene.

<strong>BABYMAGE?:</strong> Etter at skuespilleren viste seg forrige uke, begynte babyryktene å svirre. Foto: All Over Press
BABYMAGE?: Etter at skuespilleren viste seg forrige uke, begynte babyryktene å svirre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at «How I Met Your Mother» og «American Pie»-stjernen Alyson Hannigan (37) nylig viste seg fram med noe som kunne ligne en gravid mage, begynte babyryktene å svirre i kjendispressen.

«Hva tror dere, kanaliserer Alyson graviditeten til «How I Met Your Mother»-rollefiguren sin Lucy i virkeligheten? Eller forhaster vi oss - er skuespilleren bare stappmett etter å ha spist for mye chiligryte?», skrev nettstedet E!Online.

Nå slår stjernen, som er mamma til to år gamle Satyana, tilbake mot babyryktene.

«NEI, jeg er ikke gravid! Jeg har bare spist for mye karneval-mat. Det er den tiden av måneden, jeg har vondt i ryggen og klarte ikke å holde inn magen. I tillegg trenger jeg å trene.», skrev Hannigan på sin egen Twitter-side.

Den morsomme skuespilleren skriver bittert at hun skal tenke seg om to ganger neste gang hun tar en kikk i garderobeskapet.

«Jeg kommer ALDRI til å bruke den genseren igjen! Jeg ser jo virkelig gravid ut på det bildet.», skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er stjernen gravid igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer