- Jeg er ikke gravid, bare tyngre

Fergie benekter at hun skal bli mamma.

HOT: Fergie og Josh Duhamel har vært mann og kone i tre år. Foto: Fame Flynet
HOT: Fergie og Josh Duhamel har vært mann og kone i tre år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Så fort noen av det kvinnelige kjønn legger på seg i Hollywood oppstår ryktene om at en mulig graviditet er på gang.

Spesielt hvis hun har vært gift i hele tre år med en av Hollywoods heiteste menn, og det fremdeles ikke har kommet barn til verden.

Dette får «The Black Eyed Peas»-vokalist Fergie (37) titt og ofte erfare, og under et talkshow på amerikansk fjernsyn denne uken måtte hun nok en gang benekte graviditetsryktene.
 
- Folk spør meg om jeg er gravid hver gang jeg har lagt på meg noen ekstra kilo. Sånn som akkurat nå for eksempel, er jeg et par kilo på pluss-siden, fortalte Fergie på «Rachael Ray Show».

37-åringen har vært lykkelig gift med skuespiller Josh Duhamel (39), kjent fra blant annet «Transformers» og «New Year's Eve», siden 2009.

- Vi håper på barn en gang i fremtiden, og at vi er så heldige at vi kan bli gravide, men det er ikke tid for det akkurat nå, sa hun videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fergie var en populær cheerleader på sine yngre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer