- Jeg er ikke glad i å se meg selv på TV

Thomas Giertsen debuterer som seg selv i kveldens TV-premiere. Se video.

PRIKK LIK: Thomas Giertsen spiller seg selv i "Helt Perfekt" som har premiere onsdag kveld. Han synes rollen er ekstremt utleverende.  Foto: FAME FLYNET
PRIKK LIK: Thomas Giertsen spiller seg selv i "Helt Perfekt" som har premiere onsdag kveld. Han synes rollen er ekstremt utleverende. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Se video nederst i saken med klipp fra serien!


SEHER.NO:  I kveld blir norske TV-seere bedre kjent med Thomas Giertsen (40) som spiller seg selv i TVNorge-serien «Helt Perfekt». Ifølge ham selv er det ikke noen forskjell på ham i virkeligheten og på skjermen.

- Det er helt, prikk likt, sier han til Seher.no

Komikeren bekrefter at det til tider har vært ubehagelig å spille inn serien.

- Det er ekstremt utleverende. Alt i serien handler om det som er pinlig og vondt, der vi ikke er på vårt beste og det går gærnt. Det er ubehagelig å miste kontrollen og verdigheten i de sammenhengene, og det er jo noe jeg har kjent på, forteller han.  

40-åringen synes ikke personfokuseringen er så viktig, men håper at seerne kan kjenne seg igjen i situasjonene.

- Det er ikke så viktig at det er meg, men at det er noe folk kjenner seg igjen i. Dersom det er relevant for flere enn deg selv, er det ofte et godt utgangspunkt for å lage humor.

Giertsen håper den pinlige humoren kan slå an hos seerne, men gleder seg ikke til å se sin egen innsats.

- Jeg er ikke glad i å se meg selv på TV. Du blir veldig kritisk og oppdager masse du ikke har tenkt på før. Det blir mye tanker, men det er jo litt bortkastet for da er jo løpet kjørt.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Forholdet var aldri noen hemmelighet   
[obj:media:10080]