EN BEILER IGJEN: Ragnhild Strømmen Strand skal på tur med "Jakten på kjærligheten"-beiler Håvard Hansen, men sier hun ikke føler seg gifteklar. Foto: TV 2
EN BEILER IGJEN: Ragnhild Strømmen Strand skal på tur med "Jakten på kjærligheten"-beiler Håvard Hansen, men sier hun ikke føler seg gifteklar. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg er ikke gifteklar

"Jakten på kjærligheten"-Ragnhild letter på sløret...

SEHER.NO: Bonden Ragnhilld Strømmen Strand (23) står kun igjen med frieren Håvard Hansen i "Jakten på kjærligheten" på TV 2, etter at rivalen Morten Eriksen trakk seg.

Men selv om det allerede er klart at hun kommer til å reise på tur med Håvard, avslører Ragnhild overfor bladet PÅ TV at hun ikke har begynt å legge bryllupsplaner...

- Hehe, jeg er nok ikke gifteklar! Den dagen skal man være to, der begge har funnet den man vil dele resten av livet med, sier hun til bladet.

Den dagen hun eventuelt gifter seg, har hun imidlertid bestemt seg for å være hvit brud i kirken.

Selv om hun foreløpig ikke har noen bryllupsplaner, legger imidlertid ikke Ragnhild skjul på at hun har blitt godt kjent med sin gjenværende beiler Håvard.

- Vi har fått god tid til å finne ut om dette er noe vi har lyst til å bygge videre på, sier hun til PÅ TV.

Hun legger heller ikke skjul på at det har vært spesielt å følge seg selv i "Jakten på kjærligheten"-episodene.

- Responsen fra seere og engasjementet hos befolkningen har overrasket meg. Meldinger, telefoner og blogger/kommentarer på nettsidene har vært mye større enn det jeg kunne forestille meg.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Det var ikke noe hanky panky

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.