Lili Reinhart:

- Jeg er ikke gal, og jeg er ikke problematisk

Skuespilleren åpner seg om sin personlige kamp mot egen psyke.

GOD STØTTE: Lili Reinhart er kjæreste med kollegaen Cole Sprouse. Begge kjent fra ungdomsdramaet «Riverdale». Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Lili Reinhart er kjæreste med kollegaen Cole Sprouse. Begge kjent fra ungdomsdramaet «Riverdale». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespilleren Lili Reinhart (23) fikk sitt store gjennombrudd som Betty Cooper i Netflix-serien «Riverdale» for snart tre år siden.

Og kjærlighetsforholdet til kollegaen Cole Sprouse (27), som også spiller kjæresten hennes i den populære ungdomsserien, har heller ikke gitt henne mindre oppmerksomhet i media.

Siden i sommer har duoen blitt utsatt for en rekke bruddrykter, og ettersom de to er kjent for å være nokså private rundt forholdet sitt, var det først i september at Reinhart avkreftet at det var slutt mellom dem.

Nå letter også den talentfulle stjernen på sløret om andre personlige ting. Nemlig sin egen mentale helse.

«Jeg er ikke gal»

I et intervju med magasinet Glamour forteller 23-åringen åpenhjertig at hun i lang tid har slitt psykisk, men at terapi får henne til å føle seg bedre.

- Depresjon har påvirket meg på så mange måter. Det er noe som aldri forsvinner. Jeg har opplevd depresjon og angst. Ikke konstant, men jeg går gjennom det fremdeles. I perioder føler jeg meg fullstendig umotivert. Jeg har ikke lyst å gjøre noe som helst og jeg stiller spørsmål ved meg selv. Jeg sliter med å håndtere stress, forteller hun, ifølge Contact Music.

Videre forklarer Lili at det har hjulpet masse å snakke med en terapeut slik at hun følte seg forstått. Det å klare å løse et problem, lindrer smertene hennes. Målet hennes er å alltid føle seg «et par centimeter høyere» når hun forlater terapitimene.

- Jeg er ikke gal, og jeg er ikke problematisk. Jeg er bare et menneske som føler noe på en annerledes måte enn andre kanskje gjør, deler hun med bladet, ifølge nettstedet.

Det var sommeren 2017 at romanseryktene mellom henne og motspilleren i «Riverdale» Cole Sprouse for første gang begynte å svirre.

Full forvirring rundt forholdet

I dramaserien spiller de kjæresteparet Jughead Jones og Betty Cooper, og det tok altså ikke lang tid før følelsene begynte å gnistre også utenfor settet. Til tross for at de to ofte har postet bilder av hverandre i sosiale medier, så har de vært ordknappe utad om forholdet. Dette har som nevnt resultert i regelmessige rykter om brudd.

View this post on Instagram

The sequel.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

I fjor vår sa blant annet Cole følgende om hvorfor de holdt kortene tett inntil brystet.

- Folk tror de har krav på privatlivet mitt, så derfor snakker jeg aldri om det. Ingen har rett til å vite noe om det. Folk kan spekulere så mye de vil. Det er også sexy å ha disse delene av forholdet helt for seg selv, fortalte han til til People.

I slutten av juli i år meldte E! News at det var slutt mellom dem, og at det allerede hadde skjedd i begynnelsen sommeren. En anonym kilde bekreftet også bruddet overfor People.

- Ting har føltes veldig tungt i forholdet i en god stund. Til slutt ble det for mye å håndtere, sa kilden.

I september avkreftet derimot Reinhart selv at de har gått fra hverandre.

Til magasinet Coveteur fortalte nemlig 23-åringen da at hun hadde lyst til å kle seg ut som en ekte person til Halloween, og at hun håpet hun og kjæresten, Cole, kunne kle seg ut som en tv-duo sammen.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

LES OGSÅ: - De har tilbragt mye tid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer