Lili Reinhart:

- Jeg er ikke gal, og jeg er ikke problematisk

Skuespilleren åpner seg om sin personlige kamp mot egen psyke.

GOD STØTTE: Lili Reinhart er kjæreste med kollegaen Cole Sprouse. Begge kjent fra ungdomsdramaet «Riverdale». Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Lili Reinhart er kjæreste med kollegaen Cole Sprouse. Begge kjent fra ungdomsdramaet «Riverdale». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespilleren Lili Reinhart (23) fikk sitt store gjennombrudd som Betty Cooper i Netflix-serien «Riverdale» for snart tre år siden.

Og kjærlighetsforholdet til kollegaen Cole Sprouse (27), som også spiller kjæresten hennes i den populære ungdomsserien, har heller ikke gitt henne mindre oppmerksomhet i media.

Siden i sommer har duoen blitt utsatt for en rekke bruddrykter, og ettersom de to er kjent for å være nokså private rundt forholdet sitt, var det først i september at Reinhart avkreftet at det var slutt mellom dem.

Nå letter også den talentfulle stjernen på sløret om andre personlige ting. Nemlig sin egen mentale helse.

«Jeg er ikke gal»

I et intervju med magasinet Glamour forteller 23-åringen åpenhjertig at hun i lang tid har slitt psykisk, men at terapi får henne til å føle seg bedre.

- Depresjon har påvirket meg på så mange måter. Det er noe som aldri forsvinner. Jeg har opplevd depresjon og angst. Ikke konstant, men jeg går gjennom det fremdeles. I perioder føler jeg meg fullstendig umotivert. Jeg har ikke lyst å gjøre noe som helst og jeg stiller spørsmål ved meg selv. Jeg sliter med å håndtere stress, forteller hun, ifølge Contact Music.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer