- Jeg er ikke forlovet

Frieriet på direkten var en spøk...

INGEN GIFTEPLANER: Robbie Williams er en spøkefugl. Nylig fridde han på direkten, men nå avkrefter stjernen gifteplanene. Foto: Stella Pictures
INGEN GIFTEPLANER: Robbie Williams er en spøkefugl. Nylig fridde han på direkten, men nå avkrefter stjernen gifteplanene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Robbie Williams(35) overrasket lytterne på australsk radio da han fridde til sin kjæreste Ayda Field (30) på direkten natt til fredag.

Sangeren holdt fast på at forlovelsen var ekte gjennom hele programmet. Williams sin talsperson annonserte påfølgende at det hele var en spøk, mens sangerens egen mor Jan bekreftet folovelsen.

Sammen i tre år
Moren fortalte til BBC Radio at Williams hadde fortalt henne om sine gifteplaner for en uke siden.

- Jeg er veldig glad på deres vegne. De har vært sammen i snart tre år, så det var på tide. Jeg har alltid ønsket meg en svigerdatter, sa hun.

Hun sa også at hun trodde bryllupet ville finne sted i nær fremtid.

- Vi er ikke forlovet

Nå ser det imidlertid ikke ut til at hun får en svigerdatter med det første. For å få en slutt på alle spekulasjonene, bekrefter nå Robbie Williams på sin hjemmeside at frieriet ikke var ment på alvor.

Under overskriften: "Robbie og Ayda: Er de eller er de ikke?", skriver Williams:

- Hei alle sammen. Vi er ikke forlovet. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Jeg tenkte bare, ikke gråt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer