- JEG ER IKKE FOR TYNN: - For å være helt ærlig, så har jeg aldri sett på meg selv som for tynn. sier Rachel Zoe til DailyMail.  Foto: Stella Pictures
- JEG ER IKKE FOR TYNN: - For å være helt ærlig, så har jeg aldri sett på meg selv som for tynn. sier Rachel Zoe til DailyMail. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er ikke for tynn

Stjerne-stylisten slår tilbake mot kritikken...

SEHER.NO: Kjendis-stylisten Rachel Zoe fikk forrige uke hele verden til å måpe av bildene av hennes benete kropp i bikini. Nå slår hun tilbake, og sier at hun slettes ikke er så veldig tynn.

- For å være helt ærlig, så har jeg aldri sett på meg selv som for tynn. Noen ganger ser jeg bilder og tenker "Oi, det var ikke bra". Men generellt sett, så er jeg ikke for tynn, sier Zoe til DailyMail.

En ernæringsfysiolog har estimert vekten til stjerne-stylisten til rundt 40 kilo, noe som er svært lite for en voksen kvinne.

Zoe, som er en av de mest inflytelsesrike stylistene i verden, og har kledd blant annet Cameron Diaz, Nicole Richie, Micha Barton og Lindsay Lohan, har lenge hevded at hun er sunn og i fin form, til tross for sin tynne kropp.

Men ifølge DailyMail snakker bildene for seg selv, og bildene viser pipestilker til armer og utstikkende ribben.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjokktynn stjerne-stylist