<strong>TYNNERE:</strong> LeAnn Rimes er blitt synlig slankere siden i fjor vår. På den røde løperen i februar vakte hun oppsikt med sin svært tynne kropp.  Foto: All Over Press
TYNNERE: LeAnn Rimes er blitt synlig slankere siden i fjor vår. På den røde løperen i februar vakte hun oppsikt med sin svært tynne kropp. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er ikke for tynn

LeAnn Rimes slår tilbake mot medieoppslagene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken havnet artisten LeAnn Rimes (28) i søkelyset på grunn av bilder som viser at artisten har gått kraftig ned i vekt.

Og 28-åringen, som skal gifte seg med skuespillerforloveden Eddie Cibrian (37) senere i år, setter ikke pris på de ferske oppslagene i kjendisbladene. Nå slår hun nemlig tilbake på nettsamfunnet Twitter, slik hun også gjorde for å avlive spekulasjonene om at hun hadde forstørret puppene.

- Kanskje det er tid for et nakenbilde så folk kan få se at jeg ikke ser ut slik som disse dumme bildene prøver å fremstille meg, spøker hun på Twitter-profilen sin ifølge RadarOnline.

Flere nettsider har skrevet om Rimes' åpenbare vektnedgang, men ifølge sangeren selv bryr hun seg ikke om skriveriene og vektkritikken deres. Det er vel derfor hun vier så mange poster på Twitter til å forsvare seg mot dem...

- Jeg bryr meg ikke om de dumme artiklene. Jeg vet selv hvor sunn og frisk jeg er. Kanskje heller de folka burde begynne å ta vare på seg selv... både når det gjelder det indre og det ytre, skriver hun videre.

Den tynne, treningsivrige stjernen prøver kanskje å berolige fansen ved å twitre om den kjernesunne frokosten eller den kraftige desserten hun har spist etter lunsj?

- Frokost... posjert egg, fullkorns-toast og italiensk skinke med skogsbær, twitret hun i hvert fall tirsdag. 

Og hun er tydeligvis bestemt på å fortsette og bevise at hun har et sunt og avslappet forhold til mat.

- Disse hersens kjeksene på dette flyet lukter og smaker nydelig!!! twitret hun onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med modellen? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer