- Jeg er ikke flau over det

Middagsgjesten blir stadig stoppet på gata grunnet hans fortid...

NY RUSSETID: Geir Kvarme forteller at kvartetten raskt fant tonen, noe som førte til en rekke sene kvelder og en sammenligning om russetiden. Foto: TVNorge
NY RUSSETID: Geir Kvarme forteller at kvartetten raskt fant tonen, noe som førte til en rekke sene kvelder og en sammenligning om russetiden. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var "Henne"-redaktør og tidligere "Skal vi Danse"-deltager Ellen Arnstad som inviterte til "4-Stjerners Middag" i mandagens episode. Gjestene var Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke, programleder Frithjof Wilborn og skuespiller Geir Kvarme.

Sistnevnte slo gjennom med NRK-serien "Fredrikssons Fabrikk" i 1990, og det er fortsatt mange som forbinder han med akkurat den rollen.

- "Fredrikssons Fabrikk" var det aller første jeg gjorde, det var rett etter jeg var ferdig utdannet og 20 år siden. Senest på lørdag ble jeg stoppet på gaten av et eldre ektepar, som lurte på om det kom noe mer "Fredrikssons Fabrikk" på TV snart, sier han til Seher.no.

Selv forteller han at han slettes ikke synes det er flaut eller negativt å bli forbundet med sin aller første ordentlige rolle.

- At det er den serien de fleste kanskje forbinder meg med, er ikke noe jeg er flau over. Den hadde en folkelig og bred appell, så jeg synes heller ikke det er overraskende. Men jeg føler jo også at det har skjedd så mange andre ting, og jeg håper en dag å gjøre noe annet som jeg også kan bli forbundet med i like stor grad.

Kvarme hadde kun møtt Wilborn tidligere av gjestene rundt middagsbordet hos Ellen Arnstad. Til Seher.no sier han at det var en spesiell følelse å spise med ukjente mennesker, men at de raskt kom godt overens, noe som førte til en rekke sene kvelder.

- Det er jo merkelig å skulle spise middag med helt ukjente mennesker. Man er i en setting som er litt spesiell. Men vi fant virkelig tonen, og hadde ikke lyst til å slutte. Vi satt hver kveld til langt på natt, etter at kameraene var slått av. Det var omtrent russetida på nytt.


Både Wilborn og Staalnacke hadde med gave til kveldens vert. Det hadde ikke Kvarme tenkt på, noe han fikk virkelig høre da han satte seg inn i drosjen på vei til middagen. Ingen god følelse, innrømmer skuespilleren.

- Akkurat det var veldig ubehagelig. Det hadde vært en skikkelig stressende dag, jeg hadde akkurat kommet hjem fra London, hadde to syke unger hjemme, og jobbet omtrent til jeg skulle sette meg i taxien. I det jeg gikk ut døren, spør kjæresten min om jeg har kjøpt gave. Jeg tenkte at det sikkert ikke var ment at vi skulle ha med, men så viser det seg at gutta har rottet seg sammen og kjøpt gave.

- Jeg tapte nok første runde, men tar en grusom hevn, sier han til Seher.no.

Gavemangelen til tross, skuespilleren synes det var en morsom opplevelse å få være med i det populære TVNorge-programmet. Men han var i utgangspunktet litt skeptisk til å vise fram seg selv som privatperson.

- Det var veldig gøy å være med på dette, noe som har litt kontinuitet. Men det er veldig annerledes enn det jeg er vant til. Vanligvis er jeg jo skuespiller som spiller en rolle, men her er man seg selv. Jeg synes det er mye skumlere å vise hvordan jeg fremstår som privatperson. Jeg føler jeg er et privat menneske, og akkurat det var en bøyg å komme over.

"4-Stjerners Middag" sendes mandag-torsdag klokken 19.30 på TVNorge.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - En diabetiker hadde nok dødd


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer