- Jeg er ikke flau over å vise overkroppen

«Farmen»-Endre synes det er gøy å spille på kropp.

Publisert
Sist oppdatert
Se innslaget med Farmen-vennene i syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken. 

SEOGHØR.NO: I årets sesong av «Farmen» har det vært mye bar hud og diskusjoner over enkelte av deltagerenes nakenbading.

I et intervju med Se og Hør, sier Endre Aabrekk (27), som i løpet av gårdsoppholdet utviklet romantiske følelser for «Farmen»-deltageren Ingvild Skare Thygesen (19), at han ikke har noe problem med å vise fram kroppen.


- Jeg skjønner at folk tenker sitt når det blir vist på TV. Det er én side av meg som er sånn, og de som kjenner meg skjønner at jeg gjør dette med selvironi, forsikrer Endre til Se og Hør.

Ifølge den 27 år gamle kjekkasen er han ikke så glad i å vise seg fram som det kanskje ser ut på TV.

– Jeg spiller på kropp, og da blir det litt latter og slikt. Men det framstilles feil på TV. Det handler absolutt ikke om å vise kroppen for å få komplimenter, mener han.

– Jeg har aldri vært flau over å vise overkroppen min, men det blir litt framstilt som om at jeg gjør det for å få komplimenter og oppmerksomhet, sier han til Dagbladet.

Se innslaget med Farmen-vennene i syden 20 sekunder ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg synes ikke de burde vist kjønnsorganet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer