TAR BLADET FRA MUNNEN: - Jeg følger ikke trender, jeg følger meg selv, sier Pink og står fram som bifil. Her er hun under fredagens konsert i London. Foto: Stella Pictures
TAR BLADET FRA MUNNEN: - Jeg følger ikke trender, jeg følger meg selv, sier Pink og står fram som bifil. Her er hun under fredagens konsert i London. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke flau over å være bifil

Popstjernen letter omsider på sløret.

SEHER.NO: Pop-stjernen Pink (29) står nå fram som bifil.

"So What"-sangeren er lenge blitt fulgt av spekulasjoner rundt hvorvidt hun er tiltrukket av både kvinner og menn, men har gjennom hele karrieren nektet å kommentere den delen av sitt privatliv.

Stjernen giftet seg med motocross-helten Carey Hart (33) i 2006, de skiltet i fjor, men fant sammen igjen tidligere i år.

Nå forteller sangeren at hun har vært irritert på at folk spurte om hun traff nye menn mens hun ikke var sammen med Carey, fordi det like gjerne kunne vært kvinner.

- Jeg er ikke flau over å være bifil. Dette er den jeg er. Kjærlighet er ren og jeg prøver å holde det slik. Slik føler jeg det. Og jeg synes ikke det er nødvendig å dvele ved den, men jeg synes det er enda tåpeligere å ikke debattere det.

- Det kan virke som biseksualitet er en trend og at jeg kaster meg på bølgen. Men jeg følger ikke trender, jeg følger bare meg selv, sier Pink, med det virkelige navnet Alecia Moore til den britiske avisen News og the World.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ga eksmannen en ny sjanse