SELVSIKKER: - Folk sier hun har lagt på seg noen kilo. Men hun ser fantastisk ut. Selvsikker, frisk og glad, sier DJ Scott Simon, som intervjuet Jessica Simpson etter opptreden i Florida.
SELVSIKKER: - Folk sier hun har lagt på seg noen kilo. Men hun ser fantastisk ut. Selvsikker, frisk og glad, sier DJ Scott Simon, som intervjuet Jessica Simpson etter opptreden i Florida.Vis mer

- Jeg er ikke feit!

Jessica Simpson gikk opp fra størrelse 2 til 8 i klær. Nå forsvares hun fra alle kanter…

SEHER.NO: Jessica Simpson (28) er nøyaktig like flott - bare noen kilo tyngre, skrev Seher.no tirsdag da vi for første gang trykket bildene av Jessica Simpson som helt tydelig har lagt på seg.

- Jeg er ikke feit. Å gå fra størrelse 2 til størrelse 8 er ikke å være feit. Hvis jeg ikke var Jessica Simpson, ville ingen brydd seg, sa hun nylig til en venn ifølge OK!.

Og at sangyndlingen fortsatt holder seg bra til tross for de ekstra kiloene, er et syn hennes kjæreste Tony Romo (28) deler.

- Han synes Jessica er heit uansett. Han ønsker å være sammen med en jente som kan drikke noen øl, spare ribs, pommes frites og dessert, sier en venn av paret til OK!

- Hun er ikke villig til å bytte det å ha det morsomt med Romo i å være en størrelse 2. Hun vil ikke at folk bare skal fokusere på utseendet hennes, sier vennen.

De nye bildene av Jessica har også satt i gang spekulasjoner om graviditet, men dette er så langt ikke kommentert av hovedpersonen selv.

Søsteren Ashlee Simpson-Wentz (24) blir irritert av fokuset på storesøsterens vekt.

- Jeg blir kvalm av overskriftene om min søsters vekt. En uke etter innsettelsen og med en følelse av håp i lufta for landet vårt, synes jeg det er flaut og nedlatende for alle kvinner å lese om jenters vekt eller figur. Alle jenter kommer i forskjellige former og størrelser, og selv om man er en kjendis bør ikke standarden være en annen, skriver Ashlee på sin blogg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hun har spist godt i jule