SØRGER: Prince Michael II (delvis skjult), Paris og Michael Jackson jr. -har bodd hos bestemoren Katherine etter at faren gikk bort.  Foto: All Over Press
SØRGER: Prince Michael II (delvis skjult), Paris og Michael Jackson jr. -har bodd hos bestemoren Katherine etter at faren gikk bort. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ikke faren

Jacksons hudlege avkrefter ryktene rundt farskapen.

SEHER.NO: I forrige uke ble en hudlege, som i årevis skal ha behandlet Michael Jackson, utpekt som far til artistens to eldste barn, Michael Jackson Jr. (12) og Paris Katherine (11).

Doktor Arnold Klein var en nær venn av artisten, og jobbet ved den eksklusive Beverly Hills-klinikken Institute of Dermatology and Cosmetic Surgery. Han har hatt en rekke celebre pasienter, deriblant Cher.

Også barnas mor, Debbie Rowe, skal være en tidligere pasient av Klein.

- Han er faren. Han og Debbie skrev under på at de aldri ville avsløre hemmeligheten, uttalte en kilde til US Magazine i forrige uke.

Onsdag gikk Klein ut i media for å avkrefte ryktene rundt ham.

Til "Good Morning America" nekter hudlegen på at han skal ha skrevet ut medisiner til den avdøde artisten, og avkrefter med det samme farskapen.

- Alt jeg kan si er at - så vidt jeg vet - så er jeg ikke far til disse barna. Jeg kan ikke svare på noen annen måte. Jeg ønsker ikke å mate disse syke ryktene som går, uttalte Klein.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Etterlater låtene til barna sine