Jamie Lynn Spears:

- Jeg er ikke familien min

Jamie Lynn Spears har ikke kommentert søsterens situasjon - før nå.

SØSTRE: Jamie Lynn Spears og Britney Spears har begge hatt en karriere innenfor underholdningsbransjen. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/NTB
SØSTRE: Jamie Lynn Spears og Britney Spears har begge hatt en karriere innenfor underholdningsbransjen. Her er de avbildet sammen i 2006. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok flere som satte kaffen i halsen, da Britney Spears (39) forrige uke bekreftet det fans verden over hadde mistenkt i over et tiår:

Hun føler seg kontrollert og fanget.

Det sa Spears selv da hun forklarte seg i retten. I 13 år har faren hennes Jamie Spears (68) fungert som hennes verge - noe hun nå ønsker seg ut av.

Vergemålet har blant annet betydd at pop-prinsessen ikke har vært økonomisk uavhengig. Også ellers i livet har hun knapt fått tatt egne valg, hun har ikke hatt makt over egne eiendeler eller personlige beslutninger.

I retten hevdet blant annet Britney selv at hun har blitt nektet å gifte seg og få barn med kjæresten Sam Asghari (27). Hun hevdet også å ha blitt satt på sterke medikamenter og lagt inn på psykiatrisk avdeling mot sin vilje, ifølge BBC.

- De som gjorde dette mot meg burde ikke få slippe unna. Jeg følte meg truet til å signere en avtale rundt dette vergemålet, fortalte hun onsdag sist uke.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Superstjernen var svært klar i sin tale, og sa på et tidspunkt at «alle på den andre siden» fortjener fengsel.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte hun også.

«Jeg er ikke familien min»

Etter 39-åringens sjokkuttalelser i retten, har flere tatt til sosiale medier for å støtte henne. En rekke kjendiser har også vist sin kjærlighet - og nå tar Britneys egen søster, Jamie Lynn Spears (30), bladet fra munnen.

På Instagrams historiefunksjon gir hun sin hele og fulle støtte til storesøsteren.

STØTTE: Jamie Lynn Spears gir ingenting annet enn støtte til storesøster Britney. Foto: Debby Wong/REX/NTB
STØTTE: Jamie Lynn Spears gir ingenting annet enn støtte til storesøster Britney. Foto: Debby Wong/REX/NTB Vis mer

- Den eneste grunnen til at jeg ikke har sagt noe tidligere, er fordi jeg følte at inntil søsteren min kunne snakke for seg selv og si det hun trenger å si offentlig, så var det ikke min plass eller en riktig ting å gjøre. Men nå som hun har sagt veldig klart ifra, så føler jeg at jeg han gå i hennes fotspor og si hva jeg ønsker, åpner Jamie Lynn Spears, ifølge People.

Videre forteller 30-åringen at helt siden hun selv ble født, så har hun kun hatt kjærlighet for og støttet Britney.

- Jeg bryr meg ikke om hun stikker av til en regnskog og får en trillion babyer, eller om hun vil komme tilbake og dominere verden slik hun har gjort så mange ganger tidligere. Jeg har uansett ingenting å vinne eller tape, for jeg er bare søsteren hennes. Min eneste bekymring er lykken hennes, sier hun videre.

Jamie Lynn gjør det også klart at hun ikke uttaler seg fordi hun føler at hun skylder offentligheten noe - og Britney selv skal være fullt klar over at hun er elsker og støtter henne.

- Jeg er ikke familien min. Jeg er min egen person, og jeg snakker for meg selv, avslutter hun.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Beklaget til fansen

Som nevnt har fans verden over vært overbevist om at Britneys situasjon ikke er kurant. Gjennom bevegelsen #FreeBritney har de uttrykt sin bekymring - mens artisten selv har sagt at alt går bra.

I rettsmøtet forrige uke kom derimot noe helt annet frem, og i et Instagram-innlegg publisert natt til fredag, norsk tid, beklaget Britney seg direkte til fansen etter sjokkavsløringene.

Innledningsvis skrev hun at hun tror alle ønsker seg et eventyrliv, og at livet hennes har framstått fantastisk utad.

«Det var en av min mors beste trekk. For meg og søsknene mine latet hun alltid som at alt var ok. Jeg tar opp dette fordi jeg ikke vil at folk skal tro at livet mitt er perfekt, for det er det definitivt ikke i det hele tatt. Og hvis dere har lest noe om meg i nyhetene denne uka, så vet dere åpenbart at det er det ikke», delte hun i den lengre teksten.

«Jeg beklager for at jeg har latt som om jeg har vært ok de siste to årene. Jeg gjorde det av stolthet, og jeg var skamfull over å dele hva som skjedde med meg. Men hvem vil vel ikke vise seg fra en morsom side på Instagram», spurte hun.

Til slutt skrev Britney at hun tror det har hjulpet å late som at ting var bra, og at hun hadde en plattform hvor hun følte at hun betydde noe.

LES OGSÅ: - Meghans eksmann blir far igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer