OVERBEVISTE: Stavanger-gutten Tommy Fredvang (27) overbeviste både publikum og dommere nok en gang med Mods-låta "Me To Går Alltid Aleina" under fredagens "X Factor"-sending. Foto: Stella Pictures
OVERBEVISTE: Stavanger-gutten Tommy Fredvang (27) overbeviste både publikum og dommere nok en gang med Mods-låta "Me To Går Alltid Aleina" under fredagens "X Factor"-sending. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke et sexsymbol

Men "X Factor"-favoritten merker pågangen fra kvinnelige fans...

Se videointervjuer med flere "X Factor"-deltagere nederst i saken!

HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): Fredag gikk den andre direktesendingen av "X Factor" av stabelen på Hellerudsletta, der Stine Terese Julseth (25) måtte forlate programmet.

Stavanger-gutten Tommy Fredvang, derimot, (27) overbeviste både publikum og dommere nok en gang med Mods-låta "Me To Går Alltid Aleina" , og levde dermed opp til favorittstempelet mange har satt på ham.

Men det er ikke bare sangprestasjonene 27-åringen høster ros for. Tommy Fredvang omtales av mange som programmets kjekkas, og den unge artisten opplever stor pågang fra kvinnelige fans.

- Jeg har jo hemmelig nummer, men det har vært veldig mye støtte på Facebook, sier Tommy til Seher.no i TV-studioet på Exporama-senteret, der han ble omsvermet av jenter i alle aldre etter sending.

Og "X Factor"-deltageren innrømmer at det er litt spesielt å få denne oppmerksomheten fra jentene.

- Det er veldig sprøtt. Jeg blir litt forlegen, men det er fantastisk. Det er kjempeflott å få sånn støtte. Og det å være på scenen og synge for alle disse folkene er en helt utrolig opplevelse, sier Tommy til Seher.no.

Men selv om jentene hyler litt ekstra når Tommy entrer scenen på Exporama-senteret, tar han det hele med stor ro. 27-åringen ser nemlig ikke på seg selv som et sexsymbol.

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg ser på meg selv som en gutt fra Stavanger som spiller kassegitar. Jeg går ikke rundt og vurderer meg selv på den måten. Det ville vært litt absurd, sier en lattermild Tommy til Seher.no.

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Knakk fullstendig sammen i tårer

Se videointervjuer med flere "X Factor"-deltagere her:[obj:media:8119]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.