- Jeg er ikke et sexsymbol

Men MGP-vinneren innrømmer at sexy-stempelet bare er rart.

RART: - Det er veldig rart, men jeg prøver ikke å tenke på det. Jeg prøver å lese minst mulig media, sier Didrik Solli-Tangen om sexsymbol-stempelet.
RART: - Det er veldig rart, men jeg prøver ikke å tenke på det. Jeg prøver å lese minst mulig media, sier Didrik Solli-Tangen om sexsymbol-stempelet. Vis mer
Se videointervjuet med Didrik Solli-Tangen nederst i saken! 
 
SEHER.NO:  Didrik Solli-Tangen (22) sjarmerte hele Norge i senk da han lørdag vant den norske Melodi Grand Prix-finalen - soleklart. Etterpå var det en nærmest målløs telemarking som møtte pressen.

- Dette har ikke gått opp for meg ennå, forteller han til Seher.no bare minutter etter at seieren var sikret.

I diverse blader og magasiner har vår nye sangprins fått mye oppmerksomhet for sitt flotte utseende. Akkurat det har 22-åringen selv ikke rukket å tenke så mye på.

- Det er veldig rart, men jeg prøver ikke å tenke på det. Jeg prøver å lese minst mulig media, sier han.
 
- Er du et sex-symbol, Didrik?

- Nei, det tror jeg ikke.

Selv mener han altså at han ikke et sex-symbol, men utseende - det har han i hvert fall med seg. Usikker er Didrik likevel på om om nettopp dette har betydd noe for at han gikk til topps i MGP i Oslo Spektrum.

- Jeg vet ikke om utseende betyr noe, kanskje, kanskje ikke. Jeg tror at når man synger en låt og gjør en fremførelse så er det stemmen og den følelsen man klarer å fremlegge hos folk, som har noe å si. Jeg tror ikke det er utseendet som spiller størst rolle.

- Har du tid til damer midt oppe i dette, Didrik?

- Jeg har alltid tid til damer, gliser han, før Seher.no prøver seg, litt mer direkte.

- Hvor er kjæresten din i kveld?

- Alle er er kjærestene mine, svarer 22-åringen kryptisk...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
 
LES OGSÅ: Synger med halspastill i BH-en

Se videointervjuet med Didrik Solli-Tangen her:  [obj:media:8357]