NY PLATE: Brown har holdt seg mye borte fra pressen etter Rihanna-overfallet, men tirsdag offentliggjorde han en video til fansen i forbindelse med den kommende platen.
NY PLATE: Brown har holdt seg mye borte fra pressen etter Rihanna-overfallet, men tirsdag offentliggjorde han en video til fansen i forbindelse med den kommende platen.Vis mer

- Jeg er ikke et monster

Chris Brown snakker til fansen etter Rihanna-angrepet.

SEHER.NO: Det var i februar i år at Chris Brown (19) ble arrestert og anholdt for å ha banket opp kjæresten Rihanna (21), og livet har vært langt fra enkelt for den unge rapstjernen etter det.

Nå er 19-åringen aktuell med ny plate, og i den anledning ønsker han å renvaske ryktet sitt for fansen.

Tirsdag offentliggjorde Brown et videoklipp til fansen sin via nettstedet YouTube, hvor han snakker kort om sin nye plate, "Grafitti", samt påpeker at han ikke er så ond som mange har fått inntrykk av.

Se videoen nederst i saken!

- Alle som har vært hatfulle, det har dere alltid vært. Til alle dere som er mine virkelige fans, jeg elsker dere. Jeg er ikke et monster, sier Brown i videoen.
19-åringen er anklaget for å ha slått, bitt og ristet kjæresten kraftig i sin egen bil 8. februar i år, og risikerer mer en fire års fengsel dersom han blir funnet skyldig. 

Neste høring i saken mot ham skal etter planen avholdes 29. april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Moren gråt under hele høringen