<strong>IKKE KUET:</strong> Fiolinist Marte Krogh mener det er komisk at folk har reagert så kraftig på forlovedens utsagn om at han ikke har noe behov for å trille barnevogn. Overfor Dagbladet Magasinet avslører paret at mannlig barnevogn-trilling neppe er helt utelu Foto: Pål Bergstad / Stella pictures
IKKE KUET: Fiolinist Marte Krogh mener det er komisk at folk har reagert så kraftig på forlovedens utsagn om at han ikke har noe behov for å trille barnevogn. Overfor Dagbladet Magasinet avslører paret at mannlig barnevogn-trilling neppe er helt utelu Foto: Pål Bergstad / Stella pictures Vis mer

- Jeg er ikke en kuet kvinne

Forloveden til høygravide Marte Krogh uttalte at han nekter å trille barnevogn - dét tror hun blir uproblematisk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da forloveden til fiolinist Marte Korgh (36), finansmannen Jan Haudemann-Andersen (54), i november kritiserte pappaperm-ordningen, reagerte både politikere og andre kjente navn

Høygravide Krogh mener at uttalelsen fra forloveden om at det ikke var naturlig for ham å trille barnevogn, er blitt blåst latterlig ut av proporsjoner.

- Jeg er ikke en kuet kvinne, overhodet ikke. Jeg synes det er merkelig at folk lar seg provosere. Han har ment det litt humoristisk, og det er tatt ut av sammenhengen, understreker hun i et intervju med Dagbladet Magasinet.

36-åringen, som har termin i januar, innrømmer at hun tiltrekkes av tøffe menn. Men samtidig utelukker hun ikke at litt kvinnelist vil få barnevognhjulene i gang.

- For meg er det ikke noe problem i det hele tatt at en mann triller barnevogn, det er ikke umandig i det hele tatt. Men at Jan synes det... vel, det er heller ikke noe problem. Jeg skal nok få ham til å trille barnevogn, sier hun lurt til Dagbladet Magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg traff ingen å få barn med 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer