- Jeg er ikke en hore selv om jeg tjener penger

Sven Nordin har tjent så mye som grillkonge for Rema 1000, at han har sagt nei til ti andre roller.

GRILLKONGE: Sven Nordin bryr seg ikke om kritikken mot hans rolle i Rema 1000-reklamene denne sommeren. Foto: Rema 1000
GRILLKONGE: Sven Nordin bryr seg ikke om kritikken mot hans rolle i Rema 1000-reklamene denne sommeren. Foto: Rema 1000 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sven Nordin (55) har høstet mye kritikk for sin rolle som grillkonge for Rema 1000, men det bryr han seg ikke om.

- Helt siden jeg som skuespiller ved Nationatltheateret begynte å spille i «Mot i brøstet», har jeg fått høre at det kommer til å gå rett til helvete hvis jeg tar den type roller. Men det er da blitt både Kritikerpris og St. Olavs Orden etter dette, sier Nordi til VG.

- Jeg er ikke hore selv om jeg gjør jobber jeg tjener penger på. Og de som frontet kritikken mot meg den gangen, de har badet mye i såpe senere selv, sier skuespilleren.

Og Nordin synes opplevelsene rundt reklameinnspillingen har vært fantastisk.

- Jeg har hatt en helt fantastisk vinter. Var i Buenos Aires i fjorten dager i februar og i Los Angeles i mars. Tjent masse penger og bodd på flotte hoteller og Torhild har vært med, sier Nordin til VG.

Nå går han fra grillkonge til «La cage aux folles» på Oscarsteatern i Stockholm, som
har premiere 13. september. Der spiller han homsen Georges.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble kvalm av «Mot i brøstet»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer