- Jeg er ikke en gal psykopat

Nicki Minaj snakker ut om krangelen med Mariah Carey.

SEOGHØR.NO: Hip-hop artisten Nicki Minaj (30) og popstjernen Mariah Carey (42) har fått en trøblete start på sine karrierer som dommere i TV-konkurransen «American Idol».

I videoen du kan se øverst i saken, hevder en rasende Minaj at Carey hele tiden snakker nedsettende om henne, og blant annet har kalt henne en «gangster».

- Ikke si til meg at jeg er en gangster. Hver gang du sier noe, vil jeg slå tilbake. Og har du et problem, finn en løsning på det. 

- Jeg vil for helvete ikke holde ut med den jævla «majesteten» der borte. Finn en løsning for helvete. Finn en løsning, raser blant annet Minaj. 

Nå snakker Minaj ut om krangelen i en kommende episode av «The Ellen DeGeneres Show».

- Jeg er ikke en gal psykopat. Jeg mener det. Jeg er virkelig ikke det, sier Minaj til Ellen DeGeneres.

Nicki forklarer at utbruddet skyldes en forsvarsmekanisme, som vokste seg sterkere og sterkere etterhvert som hun fikk det for seg at Carey ikke ønsket å sitte bak dommerbordet sammen med henne.

Snart er det klart for live-sendingene på det ekstremt populære TV-programmet. Nicki innrømmer at hun ikke ser frem til at sendingene skal starte, fordi hun vet at hun ikke kan stole på seg selv hvis noe skulle skje.

- Hvis det kommer en stygg kommentar, begynner sangeren, før hun tar seg sammen:

- Jeg vil bare at alt skal gå bra. Dette handler om deltagerene, ikke oss. 

LES OGSÅ: Ble nektet inngang på egen fest