Demi Lovato:

- Jeg er ikke edru lenger

I seks år holdt artisten seg unna rusmidler, men nå avslører hun tilsynelatende tilbakefall.

SPRAKK: I Demi Lovatos nyeste låt synger hun om at hun har sviktet seg selv, familien og fansen. Foto: NTB Scanpix
SPRAKK: I Demi Lovatos nyeste låt synger hun om at hun har sviktet seg selv, familien og fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den talentfulle sangfuglen Demi Lovato (25) har vært åpen om sin årelange kamp mot rusavhengighet, selvskading og spiseforstyrrelser.

Sangeren har blant annet avslørt at hun daglig kjemper for å holde seg edru, samt at hun trodde at hun skulle være død før hun fylte 21.

- Det er viktig å jobbe med min fysiske helse, men også min mentale helse. Jeg går i terapi to ganger i uken, jeg går på medisiner, på AA-møter og jeg jobber hardt i treningsstudio. Det handler om prioriteringer, delte hun med Us Weekly i fjor høst.

Nå avslører Lovato at hun nylig har hatt et tilbakefall - skal vi tro teksten på hennes nyeste singel.

Saken fortsetter nedenfor.

My truth... #sober out now

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

- Ikke edru lenger


Torsdag slapp artisten låten «Sober», og det er her hun deler at hun tilsynelatende har falt av vannvogna, ifølge People.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet,» synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende piano-balladen.

ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte denne uken på Ellen DeGeneres at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Biler med tillatelse fra TV3 Vis mer

«Og jeg er lei meg for fansen jeg har mistet, som så meg falle igjen. Jeg ville være en rollemodell, men jeg er bare menneskelig,» fortsetter hun.

«Jeg er lei meg for at jeg er tilbake her igjen. Jeg lover at jeg skal søke hjelp, dette var aldri intensjonen min. Jeg er trist på mine egne vegne,» deler hun avslutningsvis i låten.

I fjor vår innrømmet Lovato at hun på et tidspunkt var så avhengig av kokain at hun smuglet rusmiddelet med seg overalt hvor hun reiste.

- Jeg snek det med meg på fly, jeg snek det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa to måneder i strekk, fortalte hun i en dokumentar.

Avlyste flere konserter

Lovato har flere ganger sjekket inn på rehab for å prøve å få bukt med rusproblemene, og i mars avslørte hun at hun hadde vært edru i hele seks år.

Men kun én måned senere begynte fansen å spekulere i om 25-åringen hadde hatt et tilbakefall.

På et Instagram-bilde, publisert av sangeren Hayley Kiyoko (27), ble Demi sett holdende på et glass med gul væske - noe mange mente måtte være alkohol.

På et annet bilde virket det som om glasset var forsøkt visket bort, skriver People.

«Jeg prøver ikke å stille spørsmål rundt Demis edruelighet, for jeg har veldig stor respekt for henne. Jeg synes bare det er rart at en av hennes bestevenner postet dette bildet hvor glasset er visket bort, og deretter poster Hayley, som ikke en gang er en nær venn av Demi, dette bildet hvor man kan se hva hun holder? Hva er det egentlig som foregår her?» kommenterte en fan under bildet.

Kort tid etter svarte Lovato selv på dette:

«Jeg trenger ikke å forsvare noe som helst, men det var Red Bull».

Noen dager etter denne hendelsen erklærte sangeren at hun kom til å kansellere de resterende konsertene av «Tell Me You Love Me»-turnéen i Sør-Amerika.

«Jeg er fullstendig knust over å komme med denne kunngjøringen i dag ... Men på grunn av produksjonsproblemer har vi blitt nødt til å flytte datoene for Sør-Amerika. Ecuador, Costa Rica og Panama, jeg er så utrolig lei meg for at vi måtte fjerne disse konsertene,» twitret hun i midten av april.

Se musikkvideoen og hør hele teksten til «Sober» her:

LES OGSÅ: På første date sammen siden utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer