JEG ER IKKE DØD: - Ryktene om at jeg er død av en overdose, stemmer ikke, sier Zach Braff i en video postet på YouTube. Foto: AP
JEG ER IKKE DØD: - Ryktene om at jeg er død av en overdose, stemmer ikke, sier Zach Braff i en video postet på YouTube. Foto: APVis mer

- Jeg er ikke død

"Scrubs"-stjernen slår tilbake mot ryktene.

SEHER.NO: Zach Braff (34) er den siste i rekken av kjendiser som har blitt rammet av dødsrykter på nettet.

Skuespilleren - som tidligere var sammen med sanger Mandy Moore - ble for alvor kjendis etter rollen som John "J.D" Dorian i komiserien "Scrubs", som blant annet sendes på TV 2 her hjemme i Norge.

I en video postet på YouTube, avviser han ryktet om sin egen død som ble satt ut på en falsk CNN side. Det var under en innspilling av "Scrubs" skuespilleren tok seg tid til å avkrefte ryktet om sin egen død.

- Hei Zach Braff her! Jeg lever! Ryktet om at jeg er død av en overdose, stemmer ikke.

"Scrubs"-stjernen påpekte ogå at mannen som startet ryktet, skrev at han ble funnet i sitt 3000 kvadratmeter store hus, noe som er helt feil.

- Jeg er faktisk ikke Oprah. Jeg har et fint hus, men 3000 kvadratmeter er jo mer enn Oprah har.

Om han faktisk skulle dø, vil han at Donald Faison, som spiller Turk i serien "Scrubs", skal synge låten "Beneath my wings" i hans begravelse.

På tirsdag ba han webdesigneren og produsent, Chris Laganella, be om unskyldning for ryktet han startet.

- Jeg ber om unnskyldning for jeg har skremt noen. Zach, tilgi meg for at jeg publiserte et dødsrykte om deg på internett. Takk for at du tar så lett på det, skriver Laganella i følge contactmusic.com.

Zach Braff har datet modellen Taylor Baglet i skjul i flere måneder, og Braff er vissnok så betatt av den nye kjæresten, at han har fått henne til å flytte inn i leiligheten hans i New York.