- Jeg er ikke deprimert lenger

Rockearisten Ida Maria er klar for å gi alt i «Skal vi danse», etter å ha lagt de personlige problemene bak seg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Ida Maria Børli Sivertsen (30) vant Urørt i 2007 med hitlåta «Oh My God», skjøt artistkarrieren hennes fart.

Ida Maria signerte superkontrakt i USA, vant Spellemann for årets nykommer, og spilte for millioner av TV-seere da hun gjestet «The Tonight Show With Jay Leno».

Den unge artisten gikk på en smell under en USA-turné for noen år siden, og i ettertid har hun vært åpen om både stoffskiftesykdom, alkoholproblemer og psykiske utfordringer.

I dag går det mye bedre med den tøffe nordlendingen, som til høsten blir å se på parketten i «Skal vi danse» på TV2.

- Jeg er ikke spesielt deprimert nå for tiden, sier hun med et smil når Seoghør.no møter henne på lanseringen av årets kjendisdansere.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR DANS: Rocker Ida Maria (t.h), her sammen med artist og dansekonkurrent Adelen, ser lyst på livet og gleder seg til å lære noe nytt i «Skal vi danse». Foto: Morten Eik, Se og Hør
KLAR FOR DANS: Rocker Ida Maria (t.h), her sammen med artist og dansekonkurrent Adelen, ser lyst på livet og gleder seg til å lære noe nytt i «Skal vi danse». Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

30-åringen går inn i TV 2-konkurransen med den innstillingen at hun skal danse seg helt til seier, forteller hun.

- Det er det som er planen, i hvert fall! Men det kommer nok til å ta en stund før jeg kommer ordentlig i gang, liksom, erkjenner artisten.

Se hele intervjuet med Ida Maria øverst i saken!

Presise dansetrinn og elegante kjoler er neppe det man forbinder Ida Maria med, men rockeren er positivt innstilt.

- Det er ikke typisk meg, men jeg syns det var koselig å bli spurt, og jeg fikk lyst til å si ja fordi jeg får danset og lært meg noe nytt, forklarer hun til Seoghør.no.

UNG STJERNE: Ida Maria som 24-åring på scenen i London sommeren 2008, omlag et år før hun møtte veggen under USA-turneen.  Foto: WENN.com
UNG STJERNE: Ida Maria som 24-åring på scenen i London sommeren 2008, omlag et år før hun møtte veggen under USA-turneen. Foto: WENN.com Vis mer

LES OGSÅ: Disse bildene skapte full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer