SPILLER DRONNINGFE: Linn Bjørnland var med i TvNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood». Nå har hun landet en rolle i den amerikanske suksessen «True Blood». Foto: Stella Pictures
SPILLER DRONNINGFE: Linn Bjørnland var med i TvNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood». Nå har hun landet en rolle i den amerikanske suksessen «True Blood». Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er ikke den sexy nabojenta

Norske Linn Bjørnland elsker sin rolle i den amerikanske TV-serien «True Blood».

SEOGHØR.NO: Som Se og Hør avslørte allerede i april har norske Linn Bjørnland (29) sikret seg en rolle i den amerikanske vampyrserien «True Blood».

Episoden har ennå ikke blitt vist på norsk TV, men ble mandag lagt ut på HBOs nettsider. 

I et intervju med VG sier Linn at hun ser på rollen som en stor mulighet.

- Å ha «True Blood» på CV-en vil åpne dører. Det betyr at du er god nok. Det blir derfor lettere å få auditions for andre serier. Samtidig er det alltid kjempegøy når du booker og filmer roller, men så må du bare glemme det og jobbe videre.

Den vakre skuespilleren tror ikke hun blir castet i de mest sexy rollene.

- Jeg er ikke den sexy nabojenta. Jeg er ikke Megan Fox, og det er helt greit! Jeg har nok en «gammeldagsfølelse» over meg, sier hun til avisen.  

Handlingen i «True Blood» foregår i den fiktive byen Bon Temps der vampyrer og mennesker bor side om side. Serien er en av verdens mest populære og har vunnet flere TV-priser. Den er nå inne i sin sjette sesong.

Serien sendes i Norge på Cmore og NRK.

LES OGSÅ: Hollywood-Linn gift i hemmelighet